Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro

ColorMagic.ro - Produse de vopsea lavabila create din pasiune pentru colorarea si protejarea suprafetelor de interior si exterior

ColorMagic.ro – Produse de vopsea lavabila create din pasiune pentru colorarea si protejarea suprafetelor de interior si exterior

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pentru momentele in care intreprindem activitati de intretinere sau reparatii in locuinta, fie pentru suprafete interioare sau exterioare ne confruntam cu diferite dificultati in privinta selectiei materialelor de calitate. In majoritatea cazurilor produsele de vopsea lavabila sunt cele mai potrivite.

Vopsea lavabila – Conditii de alegere a celor mai bune produse
Astfel de dificultati sunt corelate si cu decizia de a selecta vopsele de calitate pentru finisarea suprafetelor, mai ales ca exista o sumedenie de produse si materiale din aceasta gama. Este important sa decidem inca de la inceput tipul de vopsea in functie de spatiul unitatii de locuit tinand cont de faptul ca, de exemplu, in bucatarie obisnuism sa pregatim cele mai alese bucate, ceea ce confera spatiului o altfel de atmosfera in comparatie cu baia, unde, de obicei, umiditatea este crescuta.

COLOR MAGIC – Vopsea lavabila fabricata de companiile concernului AKZO NOBEL
In asortimentul produselor din categoria vopsea lavabila comercializate de compania Color Magic gasiti doar produse unice lipsite de concurenta pe piata vopselelor si lacurilor, care au performante superioare si sunt absolut inofensive pentru sanatate. Toate produsele comercializate sunt fabricate de producatori recunoscuti internationalsub concernul global Akzo Nobel ce reuseste sa surprinda prin cele mai stricte cerinte si reglementari privind protectia mediului si a sanatatii utilizatorilor acestor produse. Produsele indeplinesc toate cerintele actualede fabricare si utilizare, fapt garantat de faptul ca numerosi specialisti din domeniul constructiilor si lucrarilor de redecorare comanda si utilizeaza astfel de materiale si produse.

Avantajele utilizarii vopselurilor lavabile de calitate
Avand o aderenta foarte buna pentru toate suprafetele, produsele din gama vopsea lavabila de la ColorMagic.ro sunt utilizate cu succes atat in interior pentru decorarea living-urilor, dormitoarelor, camerelor pentru copii, bai, bucatarii si tavane, cat si in exterior pentru fatade si ziduri ce sunt expuse factorilor climaterici.

Vopsea lavabila de la COLOR MAGIC – O multime de avantaje
  • Vopseaua lavabila este mult mai usor de aplicat decat tapetul;
  • Vopseaua lavabila este mult mai sigura de utilizat, din punct de vedere ecologic, si nu are efecte advserse asupra sanatatii. Substantele si produsii chimici din compozitia produselor nu sunt toxici, iar acestea pot fi folosite chiar si in institutiile pentru copii, spitale si unitatile de alimentatie publica. Acestea dispun de aplicabilitate pentru orice tip de spatiu;
  • Diferenta dintre vopsea lavabila si alte materiale de finisare consta in rezultatul realizat in urma aplicarii produselor din aceasta gama.Aspectul frumos, modern si luxos (prestigios, chiar) nu implica niste costuri mari, iar vopseaua lavabila poate fi aplicata de orice adult, iar experienta in domeniu nu este obligatorie;
  • Vopseaua lavabila, in combinatie cu pigmenti de culoare, poate fi utilizata in lucrarile economice de decor interior;
  • Suprafetele vopsite sunt foarte usor de curatat, iar procesul de curatare este unul foarte rapid si eficace putand fi realizat cu foarte mare usurinta.

Produse Vopsea Lavabila recomandate de Color Magic

Pentru decorarea incaperilor de interior, COLOR MAGIC recomanda vopseaua lavabila (pe baza de apa) SIKKENS ALPPHA TACTO ce dispune de trei efecte decorative: Textil, Fabric si Suede. Daca hotarati sa finisati tavanul, utilizati vopsea lavabila SIKKENS ALPHACRIL PLAFOND care datorita dispersiilor acrilice din compozitia sa are o mare putere de acoperire, conferind suprafetei un aspect neted. Iar datorita durabilitatii mari si aderentei sporite puteti proteja fatadele cu vopsea acrilica LEVIS GEVEL EXPERT.

Consultati magazinul online ColorMagic.ro
Accesati site-ul unuia dintre cele mai importante magazine online din Romania specializate in comercializarea produselor si materialelor din domeniul vopselurilor si lucrarilor pentru interior si exterior: colormagic.ro
Pentru informatii suplimentare telefonati la numarul: 0724336280. Echipa de consultanta COLOR MAGIC este alaturi de dvs. pentru a realiza cele mai frumoase lucrari de intretinere si redecorare a locuintei.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing, web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/