ColorMagic.ro - Performanta si calitate pentru orice lac de lemn

ColorMagic.ro – Performanta si calitate pentru orice lac de lemn

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
1406

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Lemnul este un material natural extrem de utilizat in numeroase proiecte de constructie. Insa pentru ca acest material sa reziste intemperiilor si altor socuri mecanice trebuie acoperit cu lac lemn si astfel il vom proteja de efectele umezelii, radiatiile ultraviolete si vom preveni aparitia mucegaiului si putregaiului. Cu ajutorul lemnului se construiesc case, se fabrica mobilier, se mesteresc usi si ferestre.Cu scanduri din lemn sunt captusiti peretii, podeaua si tavanul incaperilor de locuit.

De aceea, alegerea unui lac pentru lemn este determinata de culoarea si textura lemnului si de designul ambientului unde este utilizat acest material. Atunci cand se face alegerea, trebuie acordata o mare atentie compozitiei si caracteristicilor lacului.

Noi va oferim sa procurati lacuri pentru lemn de la compania Color Magic, distribuitor de lacuri si vopsele profesionale, de calitate superioara. Ele se mai bucura de o putere de acoperire buna, siguranta anti-incendiu si prezenta in compozitie a numerosi antiseptici.

Lacuri lemn pentru interior si exterior
Toate lacurile pentru lemn propuse de Color Magic sunt realizate de compania olandeza SIKKENS, producator de vopseluri si produse de acoperire pentru toate tipurile de suprafete, dintre care enumeram:

  • Lacuri lemn pentru interior - Conditia esential (in privinta utilizarii)pentru toate materialele de interior este ca acestea sa fie prietenoase cu mediul. Nu trebuie sa aiba miros si sa elimine in mediu compusi volatili. ColorMagic.ro pune la dispozitie lac lemn:

- CETOL BL VARNISH MAT, lac pe baza de dispersie poliuretanica, diluabil in apa pentru finisare mata, cu aspect catifelat. Este foarte usor de aplicat, se usuca foarte repede si este lavabil, nu ingalbeneste suprafata si estre rezistent la zgarieturi. Este utilizat pentru usi, ferestre, elemente de lambriu etc.
- CETOL BL DÉCOR, pentru pardoseli si tavane din lemn, mobila, decorarea si protectia lucrarilor din lemn.

  • Lacuri pentru exterior - Compozitia acestora trebuie sa fie rezistenta la efectele negative ale radiatiilor ultraviolete, precipitatiilor, schimbarilor bruste de temperatura. Aceste caracteristici se obtin prin prezenta in compozitie a solventilor. Produse disponibile:

- RUBBOL BL MAGURA, RUBBOL SATURA, RUBBOL EPS, CETOL TGL SATIN, CETOL TGL PLUS, CETOL FILTER 7 – toate aceste contin lacuri bazate pe rasini alchidice, rezistente la apa si sunt foarte usor de aplicat si de intretinut. Sunt utilizate pentru decorarea lucrarilor de tamplarie realizate din lemn. Renovarea dupa aplicarea acestor lacuri se poate face dupa 5 ani , insa durabilitatea suprafetei vopsite depinde foarte mult de natura lemnului, designul, calitatea finisarii constructiei si metoda de aplicare. In unele cazuri, vopseaua de calitate mentine aspectul estetic placut si dupa 10 ani de zile.

Descopera magia culorii cu Color Magic
In magazinul nostru Color Magic noi va oerim numai produse de calitate fabricate de producatori renumiti precum TRIMETAL, LEVIS, SIKKENS, care fac parte din concernul AKZO NOBEL. Pentru informatii suplimentaretelefonati la numarul: 0040724336280, iar consultanticu experienta va ajuta sa alegeti orice produs care indeplineste pe deplin criteriile dvs. in functie de: pret, culoare, grad de luciu, performanta etc. In plus, daca accesati link-ul colormagic.ro puteti cumpara toate produsele la pret de producator.

Autor

Filtre

Categorie articol: Amenajari