ColorMagic.ro - Experienta de peste 200 de ani a producatorilor de vopsea lavabila pentru exterior este in avantajul dvs.

ColorMagic.ro – Experienta de peste 200 de ani a producatorilor de vopsea lavabila pentru exterior este in avantajul dvs.

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
1366

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Foarte multi specialisti din domeniul intretinerii si decorarii suprafetelor exterioare recomanda vopsea lavabila pentru exterior cu scopul de a proteja peretii impotriva conditiilor meteorologice schimbatoare si neprielnice.
Peretii exteriori ai unei cladiri sau case necesita o atentie deosebita, in privinta intretinerii lor cu produse corespunzatoare, in functie de materialele din care sunt realizate astfel de suprafete exterioare si materialele de intretinere difera.

Vopsea lavabila pentru exterior – Calitate garantata – Investitie in prezent pentru un viitor protejat la maximum
Design-ul peretilor exterior este important, in special pentru persoanele specializate in domeniul constructiilor. De aceea, sunt recomandate numeroase produse destinate finisajelor exterioare. Cele mai cautate produse sunt cele din categoria vopsea lavabila pentru exterior. Acest tip de vopsea este creata special si dispune de proprietati de acoperire incredibil de avantajoase, reprezentand o investitie garantata de viitor, in privinta protejarii suprafetelor exterioare.

Cum stiti ce tip de vopsea lavabila pentru exterior sa alegeti pentru infaptuirea celor mai frumoase lucrari de protejare si intretinere suprafete externe?
Alegerea vopselei lavabile pentru exterior depinde in mare masura de suprafata pe care urmeaza sa fie aplicata. Este recomandat sa apelati la o firma specializata in comercializarea produselor din aceasta gama si sa utilizati doar produse ce contin vopsea specifica tipului de suprafata pe care este aplicata. Datorita proprietatilor performante, aplicarea produselor din aceasta categorie sunt foarte usor de aplicat. In plus, compania COLOR MAGIC dispune de produse ce nu afecteaza mediul inconjurator sau sanatatea dvs.

Lavabila ce nu-si pierde vreodata calitatile
Una dintre caracteristicile principale ale vopselelor lavabile pentru exterior consta in faptul ca stratul de acoperire este durabil si se poate spala fara a-si pierde proprietatile datorita materiilor de prima calitate din compozitia produselor din aceasta gama.

Experienta garantata de producatori de renume – Vopsea lavabila pentru exterior marca AKZO NOBEL
Produsele din categoria vopsea lavabila pentru exterior reprezinta elementul cheie din cadrul procesului de intretinere si decorare a suprafetelor de exterior. Peretii cladirilor sunt expusi in mod constant la conditii meteo variate si intemperii (ploaie, vant, viscol etc.). Prin urmare, este foarte important ca vopseaua sa fie de calitate si astfel sa beneficiati de o investitie de viitor (fara lucrari de intretinere periodice sau ulterioare).

COLOR MAGIC in parteneriat cu SIKKENS – LEVIS - TRIMETAL
Produsele disponibile in magazinul online ColorMagic.ro sunt fabricate de 3 companii cu experienta indelungata (sute de ani de activitate!) in domeniul vopselurilor: SIKKENS, LEVIS si TRIMETAL. Aceste companii fac parte din concernul international AKZO NOBEL (multi-nationala activa in domeniul vopselelor decorative, produselor pentru acoperiri perfomante si produselor chimice specializate)

LEVIS SAPTOCRYL – Vopsea lavabila pentru exterior cu rasini acrilice
Vopseau acrilica pentru exterior LEVIS SAPTOCRYL este vopsea decorativa mata. Straturile de acoperire au rol de protectie a suprafetelor exterioare impotriva bacteriilor si fungiilor, este foarte usor de curatat si intretinut, este inodora si se usuca foarte rapid. Durata de viata a straturilor de acoperire, realizate cu vopsea SAPOCRYL, este de pana la minim 10 ani. Fiabilitatea si elasticitatea acestui tip de vopsea lavabila pentru exterior si rasinile acrilice din compozitia ei creeaza efecte de luminozitate si impermeabilitate.

LEVIS GEVEL EXPERT – Vopsea lavabila pentru exterior pentru orice tip de suprafata
LEVIS GEVEL EXPERT este o vopsea lavabila pentru fatade moderna si ideala pentru vopsirea oricarei suprafete din beton, caramida, lemn, suprafete structurale si alte substraturi minerale. Este recomandata pentru acoperirea impuritatilor si micilor defectiuni de pe suprafata peretilor exteriori.

ColorMagic.ro – Magazin online specializat in vopseluri, lacuri, grunduri – Si alte materiale pentru locuinta dvs.
Pentru cele mai durabile lucrari de acoperire, protejare si intretinere suprafete exterioare comandati vopsea lavabila pentru exterior de la magazinul online colormagic.ro
Preturile sunt adecvate cerintelor pietei!
Accesati site-ul magazinului si beneficiati realmente de cele mai bune produse din domeniul vopselurilor si decorarii suprafetelor de exterior. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa telefonati la numarul:
0724336280.

Autor

Filtre

Categorie articol: Amenajari