Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

ColorMagic.ro - Chit lemn destinat lucrarilor de durata si economice

ColorMagic.ro – Chit lemn destinat lucrarilor de durata si economice

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
1894

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Compania Color Magic comercializeaza o gama variata de materiale din categoria vopseluri si lacuri, dar si chit lemn si parchet, grund pentru lemn, vopsea lavabila etc. Color Magic furnizeaza produse de calitate la pret de producator (datorita parteneriatelor avantajoase cu producatori internationali). Pentru o mai mare usurinta in privinta achizitionarii, orice produs poate fi cumparat direct din magazinul online: colormagic.ro

Chit lemn – Element de protectie si reparatie
Chitul pentru lemn este utilizat pentru retusarea si repararea imperfectiunilor sau fisurilor realizate din cauza solicitarii suprafetelor din lemn si anumitor factori exteriori. Chitul acopera foarte bine imperfectiunile lemnului si este foarte simplu de aplicat.

ColorMagic.ro – Produse de calitate din gama chit lemn
Pentru a beneficia de o lucrare rezistenta si sa va puteti intreprinde activitatea de aplicare a chitului in mod eficace, utilizati doar produse de calitate. In cadrul magazinului ColorMagic.ro gasiti numeroase produse din aceasta gama la un pret foarte avantajos. O echipa specializata in domeniul consultantei va asigura toate informatiile necesare pentru a va furniza cele mai adecvate alternative pentru obtinerea unei lucrari de calitate si realizarea celor mai bune proiecte ale dvs.

Economisiti timp si energie prin COLOR MAGIC
Produsele de la Color Magic va ajuta sa economisiti timp si bani si, in acelasi timp, sa realizati doar lucrari de calitate si durabile.

COLOR MAGIC – Partener de incredere pentru toti clienti pasionati de decoratiuni interioare si exterioare
Pentru mai multe detalii si pentru a plasa orice comanda accesati pagina colormagic.ro unde gasiti tot vreti in materie de chit, grund sau vopseluri si puteti explora fiecare produs si specificatiile fiecaruia in parte si multe alte informatii.

Magazin specializat in chit lemn lipsit de imperfectiuni
Daca utilzati chit pentru lemn va asigurati posibilitatea sa economisiti bani in comparatie cu schimbarea in totalitate a suprafetelor de lemn (parchet, podea, lambriuri, alte elemente etc.) mai ales in cazul in care doriti sa acoperiti doar anumite imperfectiuni.

Pentru rezultate uimitoare, COLOR MAGIC recomanda produse de calitate
Apelati la produsele de chit lemn de la Color Magic si aveti posibilitatea sa economisiti bani si sa intreprindenti in foarte scurt timp lucrari durabile. Chiturile pentru lemn de la noi sunt foarte usor de aplica si simplu de slefuit, se usuca foarte repede, iar rezultatul este uimitor. De aceea, aceste produse se utilizeaza chiar si in fabricile de mobila care reusesc astfel sa acopere imperfectiunile mobilei, survenita ca o consecinta a procesului de fabricare a acestora.

ColorMagic.ro – Descopera magia culorilor
Va asteptam cu cele mai bune produse si cu preturi pe masura asteptarilor dvs. pe pagina magazinului online colormagic.ro Din pasiunea pentru materiale de decorare, infrumusetare si protejare a spatiilor si suprafetelor interioare si exterioare, Color Magic reuseste sa creeze cele mai bune oferte de pe piata din Romania, astfel incat numerosi clienti sa beneficieze doar de produse de calitate garantate de producatori recunoscuti international.

Pentru informatii suplimentare telefonati la unul dintre urmatoarele numere de telefon
Pentru Bucuresti: 0722650145 sau 0724336280
Pentru Brasov: 0734736842 sau 0268335167

Vizitati si magazinul din orasul Bucuresti!
Adresa: Calea Grivitei, 206 bis, sectorul 1, Bucuresti
Telefon: 0040799965286

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing, web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro