Clasificare stalpi gard in functie de gradul de securitate

Detalii

Social links
Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Apartine de
H Metal
Vizualizari
1755

Voteaza & Distribuie

Prezentare

In functie de gradul de securitate oferit stalpii de gard se pot imparti in cel putin trei categorii, dupa cum urmeaza:

- Stalpi drepti – grad de securitate redus.
- Stalpi cu 1 brat – grad de securitate ridicat.
- Stalpi cu 2 brate tip Y – grad de securitate foarte ridicat.

H Metal prin divizia de imprejmuiri realizeaza la comanda conform proiect toate tipurile de stalpi metalici si sisteme de imprejmuiri.

Stalpi metalici simpli drepti


Sunt stalpi care in principal delimiteaza o proprietate si mai putin asigura o protectie de securitate. Acestia se confectioneaza din teava rotunda, teava patrata, teava rectangulara, profile speciale cu grosimi intre 1,20 si 4,00 mm. Sunt recomandati in general la garduri cu inaltimi intre 600 – 2500 mm pentru imprejmuirea unor obiective, cum ar fi: imprejmuiri civile, imprejmuiri industriale, agricultura, in general unde riscul de furt sau distrugeri materiale este scazut.

Acesti stalpi se pot monta in pamant prin batere cu utilaj de batere stalpi, in pafare de beton sau in centuri / socluri de beton. Pentru sporirea gradului de securizare al proprietatii stalpii drepti se pot confectiona mai lungi cu 20-50 mm si pe aceasta parte ce vine mai sus decat gardul se pot monta dupa caz intre 1-3 randuri de sarma ghimpata sau sarma lamelara pentru a impiedica escaladarea gardului.

Stalpi metalici cu un brat inclinat la 45 grade


Acesti stalpi se pot confectiona din tevi patrate, tevi rectangulare, tevi rotunde, alte profile speciale cu grosimi intre 2,00 – 6,00 mm. Sunt recomandati pentru garduri cu inaltimi intre 2000 – 4000 mm. Stalpii cu un brat se folosesc in general pentru a proteja proprietatile de furt si distrugeri materiale.

Confectionam stalpi cu un brat pentru securizarea perimetrelor de: zone industriale, spatii comerciale, institutii publice, gospodarii, relee de telecomunicatii, ferme agricole, ferme piscicole, depozite produse chimice, depozite produse petroliere, etc. Montajul stalpilor cu un brat se face in pahare de beton, in centuri si socluri de beton, cei prevazuti cu talpa jos sau lateral se pot prinde cu conexpanduri pe beton sau in lateralul betonului.

Pe bratul inclinat se poate monta: sarma de ghidaj pentru sarma concertina, sarma ghimpata, sarma lamelara si sarma concertina.

Stalpi metalici cu 2 brate - tip y


Stalpii tip Y sunt stalpi care asigura un grad foarte ridicat de securitate si se monteaza in perimetrele unde exista riscul de furt, vandalism si unde exista riscul de atentat la siguranta fizica a oamenilor si animalelor. Stalpii de gard cu doua brate se realizeaza din tevi rotunde, tevi dreptunghiulare, tevi partate sau profile speciale pentru stalpi. Grosimea materialului de stalpi este intre 3,00 si 10,00 mm in functie de proiect. Acesti stalpi Y cu 2 brate se pot utiliza pentru garduri cu inaltimi intre 2000 si 6000 mm.

Combinati cu panouri antiescaladare, sarma lamelara, sarma concertina stalpii Y cu 2 brate securizeaza obiective importante cum ar fi: stalpi obiective militare, stalpi aeroporturi, stalpi gard protectie ministere / institutii publice, stalpi gard protectie ambasade, stalpi sisteme imprejmuire zone frontiere, stalpi pentru sisteme de garduri protectie barajuri / diguri, stalpi pentru gard protectie penitenciare, sanatorii, imprejmuiri relee telecomunicatii.

In functie de riscurile specifice obiectivului stalpii se pot combina in mai multe sisteme de securitate, garduri paralele, cu mai multe role de sarma conertina. De asemenea fabricam la comanda stalpi pentru imprejmuiri de securitate mobile – relocari, lucrari de reparatii / modificari banci, penitenciare, ambasade, unitati militare, acolo unde este o nevoie de un gard de inalta securitate pentru o perioada temporara. In aceste situatii stalpii se monteaza in socluri de beton mobile, greutate cateva tone, imposibil de miscat.

Asteptam solicitarile dumneavoastra pe email: office@imprejmuiri.ro sau telefonic la 0749.249.007