Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro

Civil Summer School 2017

Civil Summer School 2017

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1401

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică în parteneriat cu Facultatea de Construcții și Universitatea Tehnică din Cluj Napoca organizează în perioada 10-23 iulie 2017 Civil Summer School. O școala de vară destinată elevilor absolvenți de clasa a X-a și a XI-a având scopul de a-i integra în viața studențească, oferindu-le posibilitatea de a primi informații despre ce înseamna Facultatea de Construcții și facilitățiile acesteia.

Elevii vor participa la o serie de laboratoare unde se vor întâlni cu cadre didactice, vor vizita diferite firme și vor lua parte la o serie de cursuri orientative pentru a putea să își formeze o idee mai amplă despre facultate, iar la final vor trece printr-o sesiune de examene.

Pentru completarea vietii de student, acestia vor lua parte la o serie de activități de socializare și de integrare. Participantii vor fi cazați în cămin ceea ce le oferă șansa să se acomodeze cu mediul și să își formeze o idee despre ceea ce înseamnă viața de student căminist. Vor fi activități exterioare care îi va ajuta să cunoască o parte a Clujului.

Vor avea posibilitatea să interacționeze cu oameni din domeniul construcțiilor, cu directorii interprinderilor si cu adevărații ingineri din spatele unor proiecte impresionante. Vor avea parte de prezentări in urma carora iși vor putea contura o idee dincolo de ideea greșită “dacă mergi la construcții, ce o să faci? “ .

Activitățile vor avea loc în incinta clădirilor Universității Tehnice situate pe str. George Barițiu nr. 25, str. Observatorului nr. 72-74, și în complexul studențesc Observator din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro