Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Cipec

Cipec

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Mizil, nr. 5
Telefon
0723508498
Social links
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1269

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cipec Bucuresti

Sisteme de Incalzire in Pardoseala cu Cabluri Electrice. Cablurile electrice sunt cabluri special realizate pentru incalzirea in pardoseala. Cu ajutorul acestor cabluri se poate realiza instalatia de incalzire pentru zone interioare: dormitoare, bai, bucatarii, holuri, livinguri,camere copii, camere de joaca pentru copii, birouri etc. Aceste instalatii de incalzire in pardoseala cu cabluri electrice pot fi utilizate cu succes pentru incalzirea totala a caselor din zonele in care nu exista posibilitatea racordarii la gaze naturale.

De asemenea, pot fi utilizate si pentru o suplimentare a unei instalatii de incalzire deja realizate, chiar si in apartamentele de bloc. Montare usoara, posibilitatea impartirii unei suprafete in mai multe zone care pot fi incalzite separat.

Panou radiant de tavan

Elementul de baza al panoului de incalzire il reprezinta un film electric de incalzire sau un sistem de cabluri incalzitoare electrice care este introdus intr-un material special, denumit Thermoquartz.Acest material asigura o absorbtie maxima a caldurii de la sistemul de incalzire. Pentru fata exterioara a panoului este utilizata o substanta denumita Thermocrystal, care asigura un randament ridicat al radiatiei temperaturii. Utilizate pentru asigurarea unei temperaturi comfortabile in spatii rezidentiale: case, apartamente, vile etc. si non-rezidentiale: cladiri industriale, cladiri din industria agricola.

Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro