Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Cine ascultă o casă?

Masterclass Cronicari Digitali „Cine ascultă o casă?”

Detalii

Social links
Categorie
Targuri/expozitii
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
517

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 15 octombrie 202210:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cine ascultă o casă?, proiectul care își propune să ofere exemple de bune practici de la cei care „au ascultat o clădire” în beneficiul comunității și al protejării clădirilor istorice, invită experții, autoritățile și pe toți cei interesați de patrimoniu pentru o zi de Masterclass, în București.

După ce în septembrie a debutat în podcastul Cronicari Digitali o serie de interviuri cu arhitecți și specialiști din zona dezvoltării, protejării și valorificării patrimoniului arhitectural, în octombrie a venit timpul unor întâlniri față în față cu specialiștii, în cadrul Masterclass Cronicari Digitali: „Cine ascultă o casă?”.

Evenimentul este găzduit pe 15 octombrie de Studioul Horia Bernea, la Muzeul Național al Țăranului Român, și se va desfășura cu susținerea Ordinului Arhitecților din România, prin Timbrul de Arhitectură, în parteneriat cu Institutul Național al Patrimoniului.

15 octombrie este ziua care aduce alături arhitecți, proprietari și exemple de valorizare a clădirilor istorice din patru perspective: arhitecturală, cultural-comunitară, turistică și financiară cu provocări și reacții, față în față cu noul val de specialiști, proprietari și administratori de clădiri istorice, manageri culturali, administrație publică, ONG-uri.

Printre speakeri se află Dr. Arh. Ștefan Bâlici - Președinte Ordinul Arhitecților din România, Virgil Nițulescu - Director Muzeul Național al Țăranului Român, Valeria Oana Zaharia - Manager interimar Institutul Național al Patrimoniului,Arh. Șerban Sturdza - Președinte Pro Patrimonio România, Dr. Arh. Irina Iamandescu – Director adjunct, Direcţia Monumente Istorice a Institutului Național al Patrimoniului, Conf. univ. dr. Bogdan Suditu - Universitatea din București și Președinte Comisia Tehnică de Urbanism și Amenajarea Teritoriului a Primăriei Municipiului București, Constantin Prisecaru – Managing Partner România Sotheby's International Realty, Ion Barbu – artist vizual, Prof. dr. arh. Iulia Stanciu, Arh. Andrei Țânțari, Arh. Pierre Bortnowski, Arh. Dan Stoian. Alături de ei vor fi și reprezentanți ai unor administrații publice cu un interes tot mai mare pentru patrimoniu, cum ar fi București, Reșita și Râmnicu Sărat.

Accesul este pe bază de invitație și va fi permis unui număr limitat de persoane, care prin activitatea lor arată un interes autentic pentru patrimoniul arhitectural și istoric. Acestea se pot înscrie gratuit la Masterclass Cronicari Digitali „Cine ascultă o casă?”

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro