Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Chemicals Solutions Trade

Chemicals Solutions Trade

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Modestiei, nr. 84
Telefon
0722645600
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1143

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Chemicals Solutions Trade Bucuresti

Firma noastra efectueaza asfaltari, lucrari de drumuri, platforme si comercializeaza asfalt. Mixtura asfaltica este de cea mai buna calitate si satisface orice nevoie, in functie de tipul ei:
- BA 8, pentru trotuare si suprafete pe care nu se circula cu tonaj mare.
- BA 16, strat de uzura rezistent la trafic intens si la tonaj mare, pretabil atat pe carosabil cat si in parcari, curti interioare.
- BAD 25 si AB 2, pentru straturi de legatura respectiv baza, de regula sub BA 16, acolo unde destinatia drumului sau a platformei o cere. Realizam asfaltari mecanizat si manual, pe suprafete de orice marime si pe substraturi de orice tip: piatra, asphalt, beton, beton exfoliat la suprafata

Filtre

Servicii oferite: Reparatii stradale

Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro