Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Centrul Expozitional Moldova Iasi

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
2823

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Centrul Expozitional Moldova Iasi a gazduit in perioada 6 – 9 aprilie 2011 Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii Camex si Forumul Regional in Constructii Construct Week. Cele doua evenimente organizate in parteneriat de Consiliul Judetean Iasi, Consiliul Local Iasi si ABplus Events au inaugurat Centrul Expozitional Moldova Iasi si au atras in incinta acestuia un numar total de peste 5.250 de vizitatori.

Finalizarea proiectului Centrul Expozitional Moldova Iasi, si inaugurarea spatiului expozitional au fost marcate in mod oficial in data de 7 aprilie a.c. printr-o conferinta de presa sustinuta de dl. dr. Constantin Simirad, presedintele Consiliului Judetean Iasi, dl. Romeo Olteanu, viceprimarul Primariei Municipiului Iasi, si directorul general al companiei ABplus Events, Florin Mindirigiu.

„Am gasit un centru foarte bun, adaptat pentru expozitii, un centru care cu siguranta va retine si va capta atentia oamenilor de afaceri din zona Moldovei, bineinteles, cu acoperire nationala si internationala", a declarat Florin Mindirigiu, directorul general al ABplus Events. La finalul conferintei de presa a fost organizat un tur oficial al Centrul Expozitional Moldova Iasi, si al Expozitiei Camex Iasi.

Camex a sarbatorit 15 ani alaturi de ieseni si s-a bucurat de participarea a 70 de companii din domeniul constructiilor venite din toata tara, care si-au expus produsele la standurile amenajate in interiorul si in exteriorul Centrul Expozitional Moldova Iasi.

Printre companiile expozante la Camex Iasi s-au numarat liderii industriei constructiilor din Romania, unii cu o traditie de peste 12 ani in cadrul Camex In cele trei zile de eveniment, standurile firmelor expozante au fost vizitate de un numar de 5.000 de persoane.

Simultan cu Expozitia Camex Iasi, in incinta Centrul Expozitional Moldova Iasi si-a desfasurat lucrarile in data de 7 aprilie a.c. si Forumul Regional in Constructii Construct Week Iasi 2011. Conferinta Regionala de Arhitectura si Conferinta Regionala de Urbanism organizate in cadrul Forumului au reunit un numar de peste 250 de participanti, in special arhitecti, urbanisti, manageri ai companiilor din sectorul constructiilor, profesori universitari si reprezentanti ai administratiei publice locale.

Centrul Expozitional Moldova Iasi a fost realizat de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Consiliul Judetean Iasi si Consiliul Local Iasi, investitia totala ridicandu-se la suma 8,8 mil. de euro, din care 5 mil. euro reprezinta fonduri europene, 1,666 mil. euro a reprezentat contributia bugetului de stat, iar 2,133 mil. euro contributia locala.

Considerat cel mai modern si mai mare din tara, dupa Romexpo, Centrul Expozitional Moldova Iasi ofera sali de conferinte de 640 metri patrati si un spatiu expozitional de 5.380 metri patrati. In spatiul centrului vor fi organizate anual minim 15 evenimente din domenii diferite, la care vor participa atat firme din judetul Iasi si celelalte judete din Regiunea Nord-Est cat si firme din alte regiuni de dezvoltare.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/