Celsius Cleaning

SC CELSIUS CLEANING SRL

Detalii

Adresa
Bragadiru, Soseaua Alexandriei, nr. 544
Telefon
0373769046
Web
https://celsiusclean.ro
Categorie
Firme de curatenie
Modificat
acum 8 luni si 2 zile
Vizualizari
1222

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Celsius Cleaning Bucuresti

Intr-o lume in care timpul este masurat cu exactitate pentru fiecare activitate, treburile casnice devin, de multe ori, o corvoada pentru cei care au un orar de lucru prelungit sau responsabilitati mari. De asemnea, spalatul si curatul materialelor textile dintr-un hotel sau restaurant poate deveni o problema serioasa daca nu este realizat la timp si in conformitate cu anumite standarde. Acest lucru poate insemna pierderea clientelei si recomandari defavorabile.

Celsiusclean are grija de timpul dumneavoastra liber si va ofera posibilitatea de a-l folosi pentru lucrurile care va fac placere. Celsiusclean este o firma ce are ca obiect de activitate spalarea si curatarea hainelor, accesoriilor textile precum si a mochetelor. Putem realiza spalari sau curatari in functie de material si de dorinta clientului. Dispunem de capacitatea de a curate chimic dar si ecologic.

Avem o mare experienta in spalarea in cantitati mari, dispunem de mecanisme de spalare industrial. In acelasi timp, sunt intotdeauna prezenti si pentru clientii particular ce doresc spalari sau curatiri pentru textile speciale sau cu risc de degradare. La noi puteti face abonamente si sa scapati de grija zilnica a spalarii si calcarii hainelor dumenavoastra.

Suntem calificati in spalarea majoritatii hainelor si covoareleor de pe piata. Incepand cu pantaloni sau tricouri si terminand cu mochete si covoare de lana. Va oferim posibilitatea de a comanda online prin intermediul programului nostru de comanda, prin formular sau telefon unde un operator va prelua rapid comanda. Nu trebuie sa va deplasati, venim noi la dumeavoastra si ridicam gratuit hainele sau covoarele pe care le doriti spalate si igienizate.

In cazul hotelurilor si restaurantelor putem prelua rapid cererea cu masini de transport mari si personal ce va ridica comanda si o va restitui in timpul cel mai scurt. De asemenea, oferim servicii de spalatorie si curatatorie spitalelor, gradinitelor, azilurilor, creselor, cabinetelor medicale si laboratoarelor. Pentru cei ce doresc o colaborare indelungata se ofera pachete si abonamente avantajoase la preturi accesibile si servicii de calitate. Serviciile pe care oferim sunt: curatatorie si spalatorie haine, hoteluri si restaurante.