Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Cel mai bun mod de a avea un living care te reprezinta

Cel mai bun mod de a avea un living care te reprezinta

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1015

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Biblioteca din living pe care o alegi defineste stilul camerei. Iar daca esti in cautarea unei solutii creative pentru a imprima o nota personala sufrageriei tale utilizarea elementelor metalice te poate ajuta.

Cadrul metalic asigura o buna rezistenta a bibliotecii, cunoscute fiind caracteristicile tevilor din otel, dar ca design lasa impresia de suplete. Proprietatile otelului fac ca structura metalica sa fie usoara,dar suficient de rezistenta. Metalul este un element care iese in evidenta, dar care se armonizeaza perfect cu lemnul, sticla sau marmura. Astfel incat o biblioteca pe structura metalica o poti incadra usor cu restul elementelor din living.

Deoarece livingul reprezinta spatiul din casa unde petreci cel mai mult timp alaturi de cei dragi mobilierul acestei incaperi necesita o atentie speciala. Prin linia de Mobilier la Comanda realizata de Metal Creativ, tu iti poti alege design-ul bibliotecii, materialul, finisajele sau culorile. In acest fel devi co-creator al propriilor piese de mobilier.

Cu siguranta problema formatului diferit al cartilor si albumelor de arta sau calatorie nu este rezolvata de dimensiunile standard ale bibliotecilor din magazinele de profil. De aceea, procesul de creatie si optimizare pe care il realizam presupune gasirea celor mai bune solutii pentru tine si spatiul de care dispui. Aducem impreuna tehnologia de productie de ultima generatie si o echipa de specialisti dedicata nevoilor tale. Pentru crearea unor obiecte de design premium punem accent pe materialele de buna calitate si finisaje bine executate.

Despre Metal Creativ


Metal Creativ creaza mobilier si obiecte de design la comanda pentru oricare dintre domeniile: rezidential, office sau HoReCa. Ne place sa concepem produse deosebite care ies din tipare, impletind functionalitatea cu elementul decorativ.
Portofoliul de produse al Metal Creativ acopera o paleta larga: mobilier, compartimentari, cadre metalice, sigle, corpuri de iluminat, masti de calorifer, panouri decorative, instalatii interactive, garduri si porti.

Telefon: +40.753.124.722 (productie)
E-mail: office@metal-creativ.ro

Filtre

Categorie articol: Mobila si accesorii

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro