Ce trebuie sa stii despre stabilizatoarele de rosturi?

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 1 zi
Vizualizari
649

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Eficiente si simplu de montat, stabilizatoarele de rosturi sunt solutia pe care o ai la indemana cand vine vorba despre reparatii la nivelul pardoselii din beton. Daca gestionezi un parc sau un centru logistic si vrei sa oferi personalului cele mai bune conditii in care sa-si desfasoare activitatea, Larex Global floor-LGF iti pune la dispozitie servicii de montaj rapide si de calitate.

Evita accidentele de munca


Unul dintre motivele pentru care ar trebui sa apelezi la stabilizatoarele de rosturi atunci cand te confrunti cu instabilitatea rosturilor la nivelul pardoselii este acela ca astfel eviti foarte usor accidentele de la locul de munca. De exemplu, riscul ca utilajele din cadrul companiei, care se ocupa de mutarea si transportarea marfii sa se defecteze este foarte mare atunci cand placile de beton sunt deplasate pe vertical una fata de cealalta pe linia rostului. Din cauza terasamentului incorect compactat, personalul se poate impiedica, iar utilajele utilizate in cadrul centrului logistic se defecteaza mult mai repede.

Usor de montat


In loc sa schimbi pardoseala cu totul atunci cand observi ca placile de beton s-au deplasat vertical una de cealalta, mult mai simplu este sa apelezi la stabilizatoarele de rosturi. Acestea se monteaza in gaurile obtinute cu ajutorul unei carote speciale. In spatiile obtinute sunt introduse stabilizatoarele, iar apoi sunt strânse cu ajutorul unei chei dinamometrice.

Activitatea zilnica nu este perturbata


Daca iti faci griji ca montarea stabilizatoarelor de rosturi iti va afecta activitatea zilnica, nu-ti face probleme! Este suficient ca angajatii sa marcheze zona in care lucreaza expertii, iar astfel pot continua sa intreprinda activitatile de munca zilnice.

Integritatea rosturilor, redobandita


Un alt aspect extrem de important, pe care trebuie sa il iei in considerare este acela ca stabilizatoarele te ajuta sa redai integritatea rosturilor foarte usor. In loc sa schimbi intreaga pardoseala si sa scoti din buzunar o suma considerabila pentru o astfel de lucrare, este mult mai convenabil sa apelezi la stabilizatoarele de rosturi.

Protejezi utilajele de care dispui


Printre beneficiile pe care ti le ofera stabilizatoarele de rosturi se numara faptul ca te ajuta sa-ti protejezi foarte bine utilajele, indiferent daca este vorba despre transpaleti, electrostivuitoare sau motostivuitoare. Astfel de utilaje sunt destul de costisitoare, iar atunci cand te asiguri ca pardoseala este perfect plana, riscul ca bunurile mobile sa se defecteze scade.

In ce zona poti contacta expertii Larex Global floor-LGF?


Specialistii Larex Global Floor - LGF iti ofera servicii de calitate in orice locatie din tara. Daca gestionezi un centru logistic, poti apela oricand cu incredere la serviciile companiei. Expertii ajung la fata locului in cel mai scurt timp dupa ce stabiliti impreuna o zi si o ora. Profesionalism si rapiditate: acestea sunt principalele 2 elemente ce recomanda echipa Larex Global floor-LGFcand vine vorba despre montarea stabilizatoarelor de rosturi. Bucurandu-te de o solutie moderna si inovatoare, poti spori productia in mod considerabil pe termen lung!

Date de contact:
E-mail: ofertare@lgf-floor.ro
Telefon: +4 0729-000 444

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing, web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389