Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Ce sunt pompele de apa submersibile? Informatii de baza pe care ar trebui sa le stii

Ce sunt pompele de apa submersibile? Informatii de baza pe care ar trebui sa le stii

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1034

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pana a ajunge sa dam impreuna definitia pompelor de apa, iti voi spune ce sunt pompele ca notiune generala. Astfel, tot ce tu trebuie sa stii este ca pompele sunt masinarii sau aparate care transforma energia mecanica, indiferent de forma ei, in energie hidraulica sau pneumatica.

Care este scopul acestui schimb? Ei bine, toate aceste pompe, pentru a functiona, sunt traversate de un fluid. Acest schimb are ca scop transportarea fluidului de-a lungul pompei in cauza cu ajutorul energiei pe care o primeste. Totodata, energia mecanica, cea care sufera transformari, poate proveni de la un motor de antrenare.

Cum functioneaza pompele submersibile?


Inainte de a vorbi direct despre pompele submersibile trebuie sa stii care este diferenta dintre o pompa submersibila si un hidrofor. Hidroforul este cel care aspira apa din adancuri – rezervor sau fantana –, iar de obicei este pozitionat la suprafata apei. O pompa submersibila este cea care are rolul de a impinge apa la suprafata direct din panza freatica. Mai pe scurt, hidroforul aspira apa, iar pompa submersibila o aduce la suprafata, acolo unde iti doresti tu, prin tuburile colectoare.

Care sunt componentele pompei submersibila?

Avand in vedere ca principiul de functionare a unei pompe submersibile nu este unul complex, numarul componentelor care asigura functionarea nu este, de asemenea, unul mare. Mai exact, o pompa submersibila este formata din carcasa, elemente de etansare, motor, valve si supape care se ocupa de reglarea presiunii apei. Bineinteles, mai ai nevoie si de duze, cele care iti permit sa conectezi pompa submersibila la tevile de legatura cu instalatia ta sanitara. Trebuie sa mai stii si ca o pompa functioneaza datorita motorului inchis etans care pompeaza apa la suprafata, la tevile in conexiune cu instalatia sanitara chiar si de adancimi mai mari. Daca nu stii exact cum arata o astfel de pompa sau cum ii sunt distribuite componentele, te invit sa accesezi euro-industrial.ro.

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de o buna functionare a pompelor de caldura?


In primul rand, se impune sa verifici periodic imersia de lichid. De ce? Deoarece orice scurgere, orice picatura scapata poate provoca un scurtcircuit al motorului. Daca acest lucru se intampla va trebui sa inlocuiesti motorul. Totodata, porneste pompa doar atunci cand este in apa. In caz, contrar, acesta se va supraincarca pentru ca nu poate ajunge la lichid si sa il impinga la suprafata. Acum, pe timp de iarna, se intampla adesea ca apa sa inghete, iar pompa submersibila sa nu isi mai poata face treaba. Iti recomand sa verifici constant modul in care apa se prezenta.

Astfel de pompe submersibile, dupa cum ti-am spus si anterior, regasesti si in gama de produse de la Euroest Industrial. Aceste echipamente nu sunt singurele pe care Euroest Industrial ti le pune la dispozitie. Vei regasi in cadrul site-ului si motoarele electrice de diferite tipuri, convertoare de frecventa, vibratoare industriale si nu numai.

Te invit acum sa accesezi euro-industrial.ro si sa iei legatura cu echipa in cazul in care ai nevoie de detalii pentru fiecare dispozitiv electronic in parte.

Filtre

Categorie articol: Instalatii

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro