Ce sunt marmitele electrice si care sunt avantajele utilizarii lor?

Ce sunt marmitele electrice si care sunt avantajele utilizarii lor?

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 saptamani si 20 ore
Vizualizari
35

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Fie ca este vorba despre un complex scolar, o cantina, un restaurant, hotel sau alt tip de institutie care se bazeaza pe prepararea unor feluri de mancare diverse, este esential ca multumirea clientilor sa fie mereu pe primul loc. De aceea, mancarea cu gust deosebit nu provine doar de la un bucatar cu mult talent si atentie, ci si de la echipamente profesionale de bucatarie, care suplimenteaza munca acestuia.

Specialistii recomanda marmite electrice comercializate de ContiGrup!

Echipa ContiGrup indruma toti detinatorii de businessuri bazate pe prepararea de alimente sa faca o investitie pentru achizitionarea unei marmite electrice. Acestea sunt folosite deja in marile restaurante, care au parte mereu de clienti multumiti si sunt specializate in prepararea de ciorbe, supe, creme sau consommé-uri.

In comparatie cu aparatele uzuale folosite in bucatariile restaurantelor, aceste marmite electrice dispun de o serie variata de functionalitati, aspectul lor fiind asemenea unor oale cu sistem propriu de incalzire. ContiGrup dispunde de un segment de marmite bazate pe functionarea cu ajutorul unui robinet de scurgere si care sunt confectionate din inox.

Spre exemplu, marmita care dispune de sistemul de incalzire directa detine optiunea de autostabilizare a flacarii si de reglare a temperaturii, mai ales pentru alimentele lichide, care nu necesita amestecare. Astfel, bucatarii isi pot indrepta atentia catre prepararea altor feluri de mancare, in timp ce supele, ciorbele, orezul, ceaiul si cafeaua sunt gata dupa o anumita perioada de timp si sunt preparate asemanator cu metodele manuale.

In cazul marmitelor cu metoda de incalzire indirecta, destinatia lor principala de preparare o reprezinta atat alimentele lichide, cat si cele mai dense. Incalzirea se face cu ajutorul unui vas cu apa, asemanator cu mecanismul de incalzire de tip „bain-marie”, insa poate fi folosit atat aburul, cat si apa.

Pot fi, astfel, preparate cu usurinta creme, sosuri sau alte tipuri de alimente lichide, fara a fi nevoie de o supraveghere continua din partea bucatarului, ceea ce inseamna eficientizarea procesului de preparare a tuturor felurilor de mancare aflate pe lista de asteptare.

La fel ca in cazul oricarui alt echipament din gama horeca, beneficiile achizitionarii si folosirii marmitelor electrice sunt garantate si se pastreaza pe tot parcursul perioadei de folosire a acestui tip de echipament.

In acest fel poate fi evitata risipa de alimente in cazul in care cerintele de preparare sunt multe, iar personalul nu face fata, deoarece nu exista riscul ca acestea sa se arda in timp ce sunt gatite. De asemenea, un alt avantaj il reprezinta reducerea timpului de asteptare pentru clientii restaurantului si pastrarea calitatilor alimentelor gatite pentru a se bucura de un gust si de o aroma placute.

In concluzie, in cazul in care ideea de a extinde un business care se bazeaza pe oferirea de servicii de tip restaurant/ cantina sau oricare altul de acest gen pare una potrivita, clientii ContiGrup pot opta oricand pentru serviciile acestora de consultanta in luarea deciziei cu privire la investitia facuta dar si la modelul de marmite electrica de care este nevoie.

Autor