Ce spun designerii despre amenajarea locuinței în 2022?

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
372

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Casa este menită să reflecte gusturile estetice ale personalității tale. Cu toate acestea, a fi la curent cu cele mai recente tendințe în materie de design interior te poate ajuta să-ți reîmprospătezi nu doar decorul, ci și starea generală. Dacă vrei să știi care sunt tendințele în materie de amenajări interioară, tot ce trebuie să știi este că răspunsurile variază de la nuanțe minimaliste, până la cele efervescente și colorate. În orice caz, 2022 are toate premisele necesare pentru a fi un an prin excelență elegant.

1. Îmbinarea și echilibrul
Pe principiul „ceva vechi, ceva nou”, această tendință se îndreaptă spre încorporarea în interiorul casei a unor piese de epocă reelaborate și a mobilierului de patrimoniu, precum și a mai multor piese de mobilier moderne, actuale. De altfel, această tendință a început să capete popularitate încă de pe la începutul anului 2020, însă abia în 2022 pare să se impună. Atât timp cât dozezi obiectele de mobilier și pe cele de decor în cantitatea potrivită, efectul va fi, cu siguranță, unul fabulos.

2. Un spațiu al tihnei
Anul acesta este unul, prin definiție, hibrid – oamenii se împart între munca de acasă, de la distanță, și mersul la birou. O cameră liniștită, practică, aerisită poate fi exact ce îți trebuie pentru a-ți face ordine în idei, gânduri și a gestiona mai bine sarcinile zilei. Multe persoane adoptă această tendință, amenajându-și locuințele pentru a fi cât mai optimizate în ceea ce privește accesibilitatea. Acest lucru înseamnă mobilă puțină, decorul esențial și, în esență, cât mai mult spațiu liber. Poți folosi acest principiu și când vei alege un design baie deoarece nici băile nu trebuie să fie aglomerate, ci un spațiu cât mai liber și relaxant.

3. Culori și tendințe îndrăznețe
Jenna Gross de la Colordrunk Designs spune că „în 2022, oamenii vor să se distreze mai mult acasă și sunt dispuși să aleagă combinații îndrăznețe de culori, modele și elemente decorative”. Față de ce am văzut în ultimii ani, cu siguranță aceasta este o abordare nouă. Astfel, în 2022 multe persoane mizează pe exuberanță, au curajul de a alege noutatea și să iasă din tipare. Decorul sofisticat, micile detalii, acestea fac diferența și pot transforma o cameră mohorâtă într-un adevărat spațiu al vitalității și bucuriei. De aceste aspecte va trebui să ții cont și când vine vorba de o amenajare camera copii.

4. Minimalism și originalitate
Culorile mai întunecate, saturate, reci „vor fi peste tot în 2022”, afirmă designer-ul Hope Austin. Tapet, țesături albastre, complicate și strălucitoare, asociate cu finisaje bogate în culori espresso, cafenii. Originalitatea unei astfel de încăperi este evidentă, dar atinge un potențial unic în momentul în care decorul este reprezentat de obiecte vintage, handmade. Atât timp cât te regăsești într-un astfel de design, asta este tot ce contează.

Anul acesta este unul al efervescenței, în care trebuie să îndrăznești mai mult și, în același timp, să-ți păstrezi nuanța de personalitate. Proiectând-o asupra locuinței tale, cu siguranță rezultatul va fi cel scontat.

Filtre

Categorie articol: Amenajari