Ce avantaje au produsele manoperizate?

Ce avantaje au produsele manoperizate?

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 3 saptamani
Vizualizari
1403

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Esti in pana de idei? Specialistii H METAL lucreaza pentru tine! Vei primi nu doar sfaturi competente, ci vei putea achizitiona si materialele necesare punerii in practica a ideilor tale! Punem accent pe livrarea unor produse metalurgice de calitate si pe oferirea unor servicii care vin in intampinarea celor mai exigenti clienti.

Urmare a discutiilor avute cu acestia am identificat nevoia livrarii unor produse metalurgice manoperizate. Astazi, consumatorii cauta solutii convenabile, inovatoare si rapide. Prin produsele si serviciile oferite permitem clientilor nostrii sa puna in aplicare cele mai indraznete proiecte.

Manoperizarea produselor metalurgice este sinonima cu operatiunile de ambutisare la rece, gaurire prin stantare, debitare mecanica la ghilotina, zincare si/ sau vopsire. Aceste operatiuni se pot aplica pentru: tabla neagra, tabla striata, teava patrata si rectangulara, profile si europrofile.

Prin ambutisare putem realiza diferite tipuri de profile atipice, in afara standardelor ca forma si dimensiuni cat si diverse piese / semifabricate. Cu plasma sau oxigaz produsele se pot debita / gauri atat cu forme drepte (linii) dar si forme neregulate conform desenelor. Iar prin aplicarea debitarilor mecanice la ghilotina. se pot realiza diferite dimensiuni atipice si in afara standardelor de platbanda / otel lat, foi de tabla, etc.

Zincarea este o metoda eficienta de folosire a zincului pentru protejarea otelului impotriva coroziunii pentru perioade foarte lungi de timp. Rezistenta la coroziune a produselor zincate este influentata atat de tipul si grosimea stratului de zinc protector, cat si de mediu coroziv la care sunt supuse produsele.In functie de destinatia finala se alege densitatea/ grosimea stratului de zinc.

Datorita experientei acumulate in toti anii de activitate reusim sa gasim impreuna cu clientii nostrii cele mai bune solutii pentru lucrarile lor. Astazi, consumatorii cauta solutii convenabile, inovatoare si rapide. Prin produsele si serviciile oferite permitem clientilor nostrii sa puna in aplicare cele mai indraznete proiecte.

Filtre

Categorie articol: Diverse