Oferta lunii la cazane de incalzire ELTIM

Oferta lunii mai la cazanele de incalzire ELTIM

Detalii

Telefon
0727341673
Categorie
Anunturi instalatii termice
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
2109

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Luna vine cu oferte speciale la cazanele de incalzire ELTIM. Cazanele de incalzire centrala ELTIM sunt destinate realizarii simultane a incalzirii centrale si producerii apei calde menajere, utilizand combustibil solid (lemn, deseuri de lemn, carbune, cocs, brichete, rumegus).

Avantaje

Randament superior fata de centralele de pe piata, datorat suprafetei mari de schimb si tirajului foarte bun, prin dispunerea verticala a tevilor de fum. Siguranta in exploatare datorita solutiei alese pentru constructia rezervoarelor. Datorita protectiei prin zincare la cald durata de viata a cazanului este mare, diminuând fenomenul de coroziune din instalatia de incalzire centrala centrala si din cea de apa calda menajera.

Singurul produs ce protejeaza intreaga instalatie impotriva inghetului, prin dotarea lui cu o rezistenta electrica termostatata, ce se cupleaza la plecarea din imobil pentru un timp mai indelungat. Asigurarea de piese de schimb si subansamble. Cu o experienta de peste 50 de ani in fabricarea acestor produse am asigurat o retea service in intreaga tara.

Filtre

Termice: Cazane