Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro

Cat de importanta este alegerea halei de depozitare pentru succesul afacerii?

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
982

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Companiile mijlocii si mari care au nevoie de spatii de depozitare eficiente pentru nevoile lor trebuie sa ia in calcul mai multe criterii inainte de a face pasul decisiv. In fond, o hala de depozitare este multifunctionala, insa reprezentantii fiecarei afaceri in parte o pot folosi la ceea ce le este necesar, de la adapostirea utilajelor pana la depozitarea produselor.

Cele mai bune spatii de depozitare se aleg in functie de mai multe criterii de catre potentialii beneficiari care nu au o locatie bine stabilita pentru mentinerea in cele mai bune conditii ale produselor si utilajelor.

De ce trebuie sa tina cont cei care inchiriaza un spatiu de depozitare

In primul rand, oamenii vor tine cont de pret. Fie ca inchiriaza, fi ca decid sa cumpere spatiul de depozitare pentru afacerea lor, vor pune mare accent pe pretul pe care trebuie sa il plateasca. Insa, de cele mai multe ori, acesta nu este cel mai important si nici cel mai relevant criteriu. Se va tine cont de existenta racordurilor la apa, gaz, electricitate si canalizare, daca acestea au capacitatea de a face fata cerintelor clientilor si cat ar plati lunar pentru fiecare dintre aceste servicii.

De asemenea, cumparatorii sau chiriasii de spatii de depozitare trebuie sa tina cont de modul in care trebuie sa se racordeze la drumurile nationale, judetene sau europene, daca este cazul, de existenta spatiilor de parcare pentru angajati si colaboratori si de posibilitatea ca acestia sa ajunga la hala atat cu masina personala, cat si cu mijloacele de transport in comun.

In plus, cei care cauta spatii de depozitare eficiente trebuie sa tina cont de prevederile din planul urbanistic zonal, de existenta unor restrictii din punctul de vedere al mediului, dar si de regimul de inaltime, retragere sau constructie in apropiere de un aeroport sau de o unitate militara, de exemplu.

Conteaza foarte mult si alegerea tipului de hala, care trebuie sa raspunda nevoilor clientilor. Asadar, hala metalica este multifunctionala, in timp ce constructiile de alta natura trebuie foarte bine verificate din punctul de vedere al materialelor folosite, al structurii de rezistenta si al spatiului disponibil. Spatiul de depozitare trebuie sa aiba si o fundatie buna, care este, de regula, proiectata de constructorul structurii. Se va tine cont si de zona, de accesul facil, de inaltimea cladirii si de tipul de activitate al companiei.

Sunt de preferat spatiile de depozitare cu acces usor pentru angajati, cu infrastructura bine pusa la punct catre drumurile nationale, cu pardosela si acoperis rezistente, cu acces la toate utilitatile necesare si care se prezinta foarte curat si bine ingrijit.

In unele cazuri, se va tine cont si de existenta unui spatiu de birouri pentru departamentul administrativ, de existenta unor vestiare sau de posibilitatea parcarii unor masini de mare tonaj care descarca marfa. Nu in ultimul rand, este necesar ca potentialii clienti sa aiba in vedere pretul pentru inchirierea depozitului.

Autor

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro