Cât de important este cel care îţi montează ferestrele

Cât de important este cel care îţi montează ferestrele

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
1512

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ignorarea calificărilor celui care se ocupă de tâmplărie PVC pentru casa ta şi instalarea geamurilor termopan este o greşeală comună pe care mulţi deţinători de case o fac în momentul în care îşi cumpără geamuri sau uşi noi. Dacă deţinătorii de case nu sunt îngrijoraţi doar de preţ, aceştia se concentrează strict pe calitatea geamurilor. Este extrem de important să faci acest lucru când îţi cumperi geamurile. Vrei să te asiguri că geamul a fost fabricat cu materiale de calitate şi este un început excelent.

Cu toate acestea, hai să ne asumăm că ţi-ai făcut cercetările şi ai găsit cele mai bune geamuri de pe piaţă. Majoritatea deţinătorilor de case se gândesc că găsirea geamului de calitate înaltă la un preţ convenabil este sfârşitul procesului de cumpărare. Ceea ce mulţi nu iau în considerare este instalarea acestora. Majoritatea companiilor folosesc instalatori care sunt de asemenea utilizaţi la proiecte de pus acoperiş, interioare şi remodelarea camerelor.

Când îţi cumperi un nou geam, primul lucru pe care ar trebui să-l întrebi este dacă instalatorii de geamuri sunt subcontractaţi sau sunt folosiţi angajaţi din firmă? Răspunsul la această întrebare îţi va oferi o idee despre cum operează compania. Un instalator de geamuri care este un angajat loial al unei companii de tâmplărie PVC ar trebui să fie folosit doar la montarea geamurilor, nu ar trebui să fie transformat într-un meseriaş bun la toate care se ocupă de orice proiect urmează.

Luând în considerare pe altă parte, multe companii aleg să angajeze subcontractori. Subcontractorii deobicei lucrează pentru mai multe companii în acelaşi timp. Companiile de tâmplărie PVC aleg şi folosesc subcontractanţi pentru a obţine preţuri mai mic. În general cei care sunt subcontractori sunt meseriaşi buni la toate care sunt folosiţi pentru tot felul de proiecte. În timp ce într-o zi s-ar putea să monteze un geam, într-o altă zi va instala o nouă baie şi apoi va acţiona ca instalator. Subcontractorii deobicei nu au loialitate pentru o companie şi nici nu sunt experţi în acest lucru. Ce înseamnă asta? Practic eşti un deţinător de casă care petrece ore, zile şi săptămâni pentru cercetarea celui mai bun geam de pe piaţă, dar dacă un proiect este plasat în mâinile nepotrivite poate să se transforme într-un dezastru la montare.

La Chassi.be sunt angajaţi din companie specializaţi pe tâmplărie PVC şi se ocupă cu montarea geamurilor şi uşilor tot oameni din cadrul firmei lor. Aceştia se asigură că ferestrele tale sunt instalate corespunzător şi sunt realizate toate reglajele în casă. Adiţional, un angajat de la Chassi nu va pleca niciodată de la o montare de ferestre până când acestea nu sunt aşezate cum trebuie atât în interior cât şi pe exterior. Un montator din cadrul firmei Chassi este mândru pentru munca sa, fiindcă nu numai reprezintă compania, dar este în acelaşi timp şi un angajat al companiei.