Case de lemn

Detalii

Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
1601

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Doresti o casa de lemn ecologica si rezistenta, noi venim cu solutia si argumentele necesare ca sa te convingem ca suntem specialisti in constructia caselor de lemn.

Numeroase proprietati avantajoase ale lemnului fac din acesta un material de constructie exceptional, se poate prelucra usor, versatil. Pe directia cresterii sale are o soliditate mare, datorita combinabilitatii sale usoare se poate considera un material de constructie universal, care corespunde fara probleme aproape tuturor provocarilor, de asemenea nu are sarcina statica, emisie sau radiatie.

Datorita structurii poroase, umpluta cu aer a celulelor sale, conduce mai putin caldura. Fata de celelalte materiale de constructii, lemnul este una cu cea mai buna capacitate termoizolanta. Cu putina atentie si un tratament corespunzator, este un material deosebit de rezistent in timp, de exemplu Venetia sta de aproape un mileniu pe stalpi din molid.

Izolarea termica bine-realizata reduce semnificativ cheltuielile de incalzire, si emisiile de CO2 in atmosfera. In cursul construirii unei case din lemn, izolarea termica eficace se poate realiza cu usurinta, pe de o parte datorita faptului, ca lemnul multumita structurii sale cu bule de aer are proprietati termoizolante bune (λ=0,12 W/mK), iar pe de alta parte structura permite instalarea unor straturi izolante groase. Valorile obligatorii de termoizolatie din prevederile referitoare la cladiri se pot depasi cu usurinta.

In cazul caselor din lemn are loc o permanenta echilibrare umiditatii aerului prin pereti. Lemnul este un material de constructii regenerabil, natural, „respira" permanent prin milioanele de microcelule ale sale, pastrand umiditatea aerului din interiorul incaperii la valoarea optima. Asigura o clima ideala si pentru suferinzii de boli ale cailor respiratorii, dispare tusitul chinuitor, lipsa de aer. Multumita atmosferei sale naturale are un efect benefic asupra sistemului nervos vegetativ, oferind un nivel de trai psihic unic, asigurand o stare generala placuta.