Carpet & More

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Doctor Iatropol Panait, nr. 22
Telefon
0742155222
Web
https://www.mocheta-parchet.ro
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1595

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Carpet & More Bucuresti

Carpet & More comercializeaza mochete de lux, concepute pentru a raspunde celor mai sofisticate gusturi in materie de design interior. Pentru case, birouri, banci, magazine, hoteluri, institutii, muzee, showroom-uri, aeroporturi. Comercializam una dintre cele mai mari colectii de mochete din lume (peste 1200 modele).

Daca doriti un model pe care nu-l gasiti in nici una din editii, impreuna putem crea propriul Dvs. model, reprezentarea exacta a materialului si a modelului dorit. Mocheta are la baza numai Fibre Antron. Odata cu alegerea fibrei decideti si asupra caracteristicilor mochetei Dvs. Mochetele din Fibre Antron isi tin promisiunile facute, marca fiind inregistrata si apreciata de mai bine de 40 de ani. Doar mochetele care corespund cerintelor noastre de calitate primesc sigla Antron. Mochetele expuse in mod deosebit, nu pot ramane la standardele de calitate si de curatenie dorite, insa caracteristicile bune ale rasinei poliamidice de 6.6, va vor ajuta sa pastrati aspectul ingrijit al spatiilor Dvs. si asta timp indelungat.

Caracteristici: IGNIFUGA, ANTISTATICA, rezistenta la murdarie, rezistenta la trafic intens, rezistenta la temperaturi inalte(se pot folosi pentru incalzirea in pardoseala), rezistenta la umezeala crescuta, constituie o bariera termica cat si fonica, rezistenta la radiatiile puternice de soare, rezistenta la folosirea repetata a detergentilor puternici.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00

Filtre

Decoratiuni: Covoare, Covoare PVC, Mocheta
Program extra: Sambata
Materiale amenajari: Parchet masiv / stratificat