Care sunt avantajele încălzirii cu gaz pe butelie?

Care sunt avantajele încălzirii cu gaz pe butelie?

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 10 luni si 2 zile
Vizualizari
377

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Încălzirea cu gaz din butelie este asociată cel mai adesea cu clădiri mici sau încăperi în care nu este trasă nicio instalație de încălzire. Între timp, merită să știți că vă puteți încălzi casa și în acest fel. Încălzire pe gaz - de ce merită?

După cum au subliniat clienții Flaga, unul dintre cei mai importanți furnizori de gaz lichid de pe piața poloneză și nu numai, încălzirea cu gaz din butelie aduce o serie de beneficii. În comparație cu încălzirea electrică, este mult mai ieftină. De asemenea, este considerată o modalitate ecologică de încălzire, care se datorează proprietăților combustibilului în cauză.

Gazul lichefiat arde aproape sută la sută - nu se formează substanțe nocive, ca atunci când ardem, de exemplu, cu cărbune. În plus, gazul din butelie este curat, așa că menținerea curată a dispozitivelor de încălzire nu este o problemă. De asemenea, este necesar să menționăm aici o problemă foarte importantă - și anume că prețurile gazelor lichefiate sunt modelate de piață și furnizori. Acestea nu sunt reglementate de sus în jos, așa cum este cazul prețurilor la gaze naturale și energie electrică, și de aceea utilizatorii au un preț garantat. Tarifele nu se modifică pe toată durata contractului.

Încălzire pe gaz - unde și cum se instalează?

Marele avantaj al încălzirii buteliilor de gaz este că poate fi instalată aproape oriunde. Spre deosebire de încălzirea pe gaz natural, nu este nevoie de nicio infrastructură specială. Cilindrii vin în multe variante când vine vorba de capacitate, făcându-i ușor de ajustat la nevoi specifice. Proprietățile terenului pe care se află proprietatea sunt de o importanță cheie în acest context.

Rezervoarele supraterane sunt destinate terenurilor mari cu niveluri ridicate ale apei subterane. Pe de altă parte, pe proprietăți mai mici situate în zone cu un nivel scăzut de apă subterană, rezervoarele subterane sunt perfecte. Rezervoarele deasupra solului sunt mai ieftin de instalat și întreținut. Întreaga instalație nu necesită autorizație de construire dacă capacitatea rezervorului nu depășește 7 m3.