Camex Brasov 2011

Detalii

Categorie
Targuri/expozitii
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
1750

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cei 10 ani de Camex la Brasov au construit de-a lungul timpului o traditie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii in Transilvania, reunind in acesti ani sute de companii din toata tara si mii de vizitatori.

Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii Camex impreuna cu Forumul Regional in Constructii Construct Week vor reuni, timp de patru zile, constructorii la Brasov, asigurand specialistilor cadrul necesar actualizarii informatiilor, iar companiilor noi oportunitati de comunicare si dezvoltare a afacerilor.


Si in 2011, Camex Brasov va continua sa fie un barometru al industriei constructiilor din Romania, cu trimitere directa la zona Transilvaniei pentru care a oferit de fiecare data un puls corect.

Simultan cu Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii Camex, la Brasov, pe 6 mai se va desfasura Forumul Regional Construct Week. Conferintele de specialitate Construct Week Brasov vor reuni astfel specialisti din domeniul constructiilor, arhitecti, urbanisti, reprezentanti ai asociatiilor profesionale si patronatelor din constructii din Romania, precum si ai autoritatilor locale si centrale.

Vor fi abordate subiecte de actualitate din domeniul arhitecturii si urbanismului, in cadrul unor prezentari sustinute de specialisti.


Va asteptam la expozitia Camex de la Brasov din perioada 4-7 mai 2011.