Cabine de dus de la Securit SA - practice si utile

Cabine de dus de la Securit SA – practice si utile

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
1659

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dusurile au venit sa inlocuiasca cadele din fonta, fortand oamenii intr-un mod complet diferit de a privi utilitatea si caracterul practic. Ele au eliminat din baile noastre ingesuiala si monotonia, deschizand un sir intreg de noi idei de design. Compania Securit SA ofera o solutie practica pentru camere de orice dimensiune – cabine de dus din sticla. Realizate dupa proiecte individuale acestea se potrivesc perfect in baie, indifirent de marimea si configuratia sa.

Pana nu demult ele nu puteau fi apreciate din cauza preturilor ridicate, dar odata cu dezvoltarea industriei de sticla toti se pot bucura de aceasta inovatie modrena. Toate modelele sunt facute din sticla securizata, cre nu se dezintegreaza chiar si la lovituri puternice, minimalizand riscul de traumare. Produsele create de mesteri calificati, va vor servi pentu mai multi ani si se vor potrivi ideal cu ideile d-voastra referitor la valoare.

Avantajele cabinelor de dus
Cabinele de dus sunt niste constructii din sticla, care creaza un spatiu intim in baie si protejaza impotriva stropilor de apa. Constructiile standart constau dintr-o tava, pereti de sticla si usa. Securit SA insa realizeaza si instaleaza cabine de dus aproape de orice marime si forma, dupa parametrii individuali, oferind o alternativa modelelor standart si care au unele avantaje:

  • Rezistenta la umezeala – sticla isi pastreaza pe deplin proprietatile originale, atat la nivel de umiditate ridicat cat si la contactul prelungit cu apa.
  • Multifunctionalitate – la cerere cabinele de dus pot fi dotate cu echipamente de hidromasaj si alte dispozitive.
  • Securitate – este utilizata doar sticla calita.
  • Ingrijire usoara – dusurile din sticla toleraza orice expunere chimica, astfel incat pentru a curati suprafata se pot folosi detergenti obisnuiti.
  • Posibilitati nelimitate de proiectare.
  • Se potrivesc de minune in orice incapere.

Compania are propria sa productie si o mare experienta acumulata in rezolvarea problemelor de constructie si a tehnologiilor. Suntem capabili sa mentinem cel mai mic pe piata cu toate ca utilizam doar sticla de cea mai inalta calitate a furnizorului Saint Gobain, iar feroneria o importam din Italia si Germania.

Cabine de dus de la Securit SA
Compania Securit SA gaseste solutii optime pentru orice incapere de baie. Personalul nostru va lua in consideratie toate dorintele clientilor si aspectul neobisnuit al spatiilor, vor crea modele cu parametrii necesari si design unic. Cabinele de dus pot fi realizate din sticla transparenta sau alt tip de sticla, insa indiferent de optiunea selectata calitatea impecabila a produsului finit va ramane neschimbat.

Principalul obiect de activite al companiei este prelucrarea geamurilor si oglinzilor, deci pe langa cabinele de dus puteti opta si de alte produse din sticla: balustrade de sticla, compartimentari sticla securizata, vitrine de magazine, oglinzi de baie si decorative, usi de sticla securizata, mobilier din sticla. Pentru cei ce doresc sa-si amenajeze interiorul le putem oferi servicii de sablare decorativa pe geam si oglinda, placari cu geam emailat sau oglinda.

La orice intrebare legate de pret puteti apela la departamentul comercial pe numerele de telefon 0213213176, 0751101141, 0751075269. Ne vom starui sa gasim solutia perfecta pentru fiecare in parte.

Autor

Filtre

Categorie articol: Amenajari, Instalatii