Anunt Gold Carmarione

Carmarione Timisoara - Experienta noastra in domeniul acoperisurilor metalice si-a spus cuvantul ori de cate ori am incheiat o lucrare, de fiecare data cu acelasi rezultat: clientul multumit. Carmarione - tigla metalica, jgheaburi si burlane, panouri sandwich, ferestre mansarda, panouri solare

Budmat

Budmat

Detalii

Adresa
Buzau, Soseaua Spatarului, nr. 7
Telefon
0238711159
Fax
0238711159
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1267

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Budmat Buzau

Compania Budmat este unul dintre primii trei producatori de tigla metalica, profile trapezoidale si sisteme de jgheaburi si burlane din Polonia. Firma a luat fiinta in 1991 iar in 1996 a inceput productia de sisteme de acoperisuri, in urmatorii ani dezvoltandu-se in mai multe domenii: transport si logistica, dealer auto multi-marca la nivel national, distribuitor de materiale de constructii.

Cea mai importanta evolutie a avut-o in prelucrarea metalelor, respectiv productia de tigla metalica, profile trapezoidale si sinusoidale, sisteme de jgheaburi si burlane, profile suport pt. gips-carton, profile structurale pt. hale industriale, casete metalice pt. fatade.

Pe piata romaneasca, Budmat si-a facut simtita prezenta din 2006 prin intermediul unui partener local, iar din 2007 si-a infiintat propria reprezentanta Budmat Europa Sud, cu sediul in Buzau.

In Romania, Budmat distribuie atat catre dealeri cat si catre utilizatorul final toata gama de produse din portofoliul societatii – mama, in special tigla metalica, sistemul complet de jgheaburi si burlane din otel precum si profilele pt. gips-carton.

Productia acestora se realizeaza in Polonia, utilizandu-se linii performante de profilare precum si o materie prima de calitate, furnizorul principal fiind SSAB Suedia. Budmat Europa Sud mentine standarde ridicate de calitate a produselor si serviciilor oferite, ca o continuare a politicii practicate de Budmat pe piata poloneza, politica orientata catre respectarea clientului si satisfacerea solicitarilor acestuia.

Filtre

Materiale de constructii: Acoperisuri - tigla, Sisteme scurgere acoperis

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/