Bona Dea

Bona Dea

Detalii

Adresa
Resita
Telefon
0255212140, 0728093248
Fax
0355780395
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1877

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Bona Dea Resita

Divizia "Sarpante si constructii din lemn" din cadrul firmei Bona Dea Imex SRL a adus pe piata o noua solutie constructiva- structurile prefabricate din lemn - sub marca InTekWood. Pe baza acestei variante constructive se pot realiza: sarpante simple si complexe, mansarde, structuri complete pentru case, structuri si sarpante pentru hale, plansee etc.

Printre avantaje se numara: proiecte personalizate pentru fiecare lucrare in parte, proiectarea traditionala complexa si anevoioasa se simplifica datorita soft-ului specializat cu ajutorul caruia se pot solutiona rapid si eficient cele mai variate probleme constructive pastrand prevederile din standardele romanesti, executia se realizeaza cu precizie conform fisierelor electronice si a planselor cu detalii de asamblare generate de soft, montaj rapid si precis, poate solutiona cele mai diverse probleme legate de forma arhitecturala.

Deoarece, cu solutia tehnica propusa de InTekWood majoritatea operatiilor de fabricare a structurii se executa in atelier, sub control strict de calitate, la fata locului (pe terasa constructiei) se realizeaza doar montajul fermelor prefabricate.

Filtre

Servicii oferite: Case de lemn, Constructii cabane lemn

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro