BIFE-SIM

Detalii

Social links
Categorie
Targuri/expozitii
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
2441

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 22 septembrie 2022 - Duminica 25 septembrie 202210:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

BIFE-SIM - o incursiune inedita in lumea mobilei!

Expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul mobilei, al decoratiunilor si al echipamentelor si accesoriilor pentru industria lemnului. In cadrul BIFE-SIM veti gasi toate stilurile de mobilier disponibile pe piata romaneasca si internationala, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, pana la cel combinat cu sticla sau piele, sau chiar pictat manual.

Producatorii, importatorii si distribuitorii de mobilier vor propune publicului larg in cele 5 zile de targ solutii ingenioase si practice care sa poata satisfice toate cerintele unui design interior placut. Vizitatorii vor descoperi la BIFE-SIM modalitati noi de a-si organiza mobilierul in functie de conditionarile de spatiu, de numarul de persoane care il utilizeaza sau de pozitia lui in interiorul caminului.

Noul Salon de Decoratiuni si Corpuri de iluminat va incanta vizitatorii cu idei creative pentru transformarea casei in caminul ideal, in concordanta cu personalitatea si preferintele fiecaruia. Alaturi de el, Salonul Bucatarii va pune bazele unui concept complet de amenajare si design interior prin obiectele de mobilier proiectate special pentru a crea atmosfera potrivita pentru cel mai important moment al zilei: masa in familie!

Specialisti in domeniul mobilei, producatori, importatori, distribuitori si comercianti, decoratori, arhitecti si designeri, vor oferi, pe toata perioada desfasurarii targului, sfaturi si idei pentru ca vizitatorii sa gaseasca cele mai bune solutii, potrivite bugetului pe care il au alocat.

BIFE-SIM a depasit an de an atat asteptarile vizitatorilor, cat si pe cele ale companiilor expozante, devenind un etalon al manifestarilor in domeniu pe plan national si international.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/