Beneficiile folosirii robotilor de piscina in curatarea piscinei

Beneficiile folosirii robotilor de piscina in curatarea piscinei

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
566

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Prin achizitionarea unui robot piscina te poti bucura de cele mai noi si importante produse disponibile in materie de curatare mecanica a bazinelor. Produsele de curatare robotizate pentru piscina sunt, fara indoiala, cele mai potrivite prin prisma capacitatilor si functionalitatii. Prin achizitionarea unui robot piscina te poti bucura de cele mai noi si importante produse disponibile in materie de curatare mecanica a bazinelor. Produsele de curatare robotizate pentru piscina sunt, fara indoiala, cele mai potrivite prin prisma capacitatilor si functionalitatii.

Dezvoltati pentru a curata mai bine piscina, robotii de piscina s-au dovedit mult mai eficienti decat alte produse de curatare care functioneaza pe principiul presiunii si aspirarii. Proiectate simplu de utilizat, aceste produse de curatare robotizate au propriile componente de filtrare, un design elegant si imbunatatit, sisteme computerizate integrate, alternative de programare foarte convenabile si multe altele.

Beneficiile unui robot piscina

In momentul in care aveti in vedere achizitionarea unui produs de curatare pentru piscina, cel mai bine ar fi sa va indreptati atentia catre robotii de piscina – nu trebuie sa faci altceva decat sa ii introduci in bazin si sa apesi pe comutatorul de pornire. Totul este foarte simplu si nu va mai pierdeti vremea cu furtunuri de conectare aruncate direct in piscina.

Acest produs robotizat este pre-programat sa curete toate suprafetele piscinei, incepand de la pereti pana la suprafata piscinei si colturile acesteia. Un robot piscina are o actiune dubla care asigura rezultate superioare de curatare. Periile de sub aspirator creeaza procesul de aspirare a vacuumului, astfel incat piscina este curatata, iar impuritatile sunt prinse. Periile functioneaza ca ghidaj, astfel incat praful este adunat in gura sectiunii de vacuum. Robotii de piscina sunt cel mai bun produs de curatare pe care il poti achizitiona:

  • Eficienta energetica

Cu toate ca sunteti tentati sa va asteptati la cheltuieli financiare initiale mai mari datorita tehnologiei superioare, eficienta robotilor de piscina inseamna economii semnificative de energie in timp. Contrar parerilor, robotii de piscina nu consuma mult curent. Dimpotriva. Acestia minimizeaza consumul de energie, consumand doar 60-70 wati pe ora, aproape ca un bec obisnuit. Buna gestionare a energiei atrage dupa sine cheltuieli mai putine.

Clorul este o substanta frecvent folosita pentru dezinfectarea piscinei de bacterii si alge. Insa acesta poate deveni periculos pentru sanatate cand cantitatea de substante chimice utilizate este mai mare decat apa din piscina. Un produs de curatare eficient precum un robot piscina utilizeaza o tehnologie avansata de periere care curata toate partile si marginile piscinei de substante poluante, cum ar fi algele, praful si bacteriile. Aceasta inseamna ca nu mai sunteti nevoiti sa folositi o cantitate mare de substante chimice care pot fi periculoase pentru utilizatori, pentru a curata apa si pentru a scapa de toata murdaria din bazin.

  • Solutie de economisire a apei

Toate piscinele au propriul sistem principal de filtrare sau o pompa de recirculare si filtru. Un astfel de sistem necesita metri intregi de tevi indoite in jurul piscinei, un motor de pompare si un filtru la capatul acestuia. Particulele de murdarie sunt aspirate prin aceste tuburi, ajungand in filtru si ramanand acolo pana se face recircularea care elimina impuritatile. Acest proces iroseste o cantitate mare de apa, insa, cu ajutorul unui robot piscina, aceasta nu mai trece prin pompa de recirculare. Rezultatul: mai putina spalare in contracurent si un consum mai mic de apa.

  • Tehnologie avansata de curatare

Produsele de curatare robotizate pentru piscina au un sistem de curatare superioara si capacitate incomparabila cu un filtru de pompa de recirculare. Un robot piscina automat poate imita foarte bine efortul pe care l-ar depune o persoana pentru curatarea bazinului. In primul rand, el poate urca pe peretii piscinei si naviga prin placile bazinului pentru a extrage toti poluantii care sunt blocati pe suprafetele sale, indiferent daca sursa este interna (alge, substante chimice, bacterii) sau externa (transpiratie umana, urina, virusi, lotiuni de bronzat), inclusiv frunze, fructe, crengi, polen si praf. Robotii pentru piscina utilizeaza un sistem de curatare sistematic, inteligent si avansat pentru a curata orice fel de substanta poluanta din apa.

  • Sistem de filtrare independent

Prin utilizarea unui robot piscina, nu veti mai fi nevoiti sa va bateti capul sa il conectati la sistemul de filtrare al piscinei. Aspiratorul robotizat are un sistem de filtrare independent, astfel incat nu exista o presiune suplimentara pe filtrul piscinei. Tot ce este colectat de robot ajunge in propriul sau filtru intern si poate fi apoi golit cu usurinta odata ce este plin.

  • Utilizare imediata

Functia de utilizare imediata (plug-and-play) a unui robot piscina este cea mai simpla caracteristica a dispozitivului. Dispozitivul nu necesita o asamblare complicata inainte de utilizare, ci doar o setare si instalare simpla care sa il ajute sa analizeze dimensiunea bazinului si intensitatea de curatare. In afara de asta, nu trebuie decat sa apasati butonul de alimentare si sa scufundati robotul de piscina in apa pentru a va satisface toate nevoile de curatare a piscinei.

Descopera toata gama noastra de roboti piscina pe Total Pool & SPA.