Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Beneficiile centralelor în condensare Immergas

Beneficiile centralelor în condensare Immergas

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
1089

Voteaza & Distribuie

Prezentare

O soluție excelentă de încălzire pentru deținătorii de apartamente ori case o reprezintă centralele termice pe gaz în condensare Immergas. Centralele termice în condensare se numesc astfel pentru că încălzesc apa caldă menajeră printr-un proces de condens. Acest fapt duce către o eficiență energetică și termică sporită, depășindu-le cu mult pe cele clasice, care, conform ultimelor reglementări în domeniu, nici nu se vor mai fabrica.

Care sunt caracteristicile centralelor Immergas

Immergas, una dintre cele mai cunoscute și apreciate companii din sectorul încălzirii rezidențiale, industriale și comerciale a fost lansată pe piață în anul 1964. Având avantajul experienței, dar și al specialiștilor de top, firma a îmbrățișat noile tehnologii transformându-le în inovații, pentru beneficiul utilizatorilor. Specialiștii care lucrează cu centrale termice în condensare au păreri foarte bune despre aceste produse marca Immergas. Iată ce spun cei de la MasInstal.ro despre ele: ”Fără îndoială, centralele pe care vi le oferim noi beneficiază de o tehnologie avansată. Este vorba despre centrale termice Immergas ecologice, cu randament superior (depășind 100% în anumite condiții)”.

Randament și eficacitate


Însumând cerințele de a realiza echipamente care să protejeze mediul înconjurător cu dorința oamenilor de a investi în produse care să le încălzească locuințele într-un mod cât mai econom, producătorii de centrale termice Immergas au început să folosească noile tehnologii în domeniu. Prin condensare, căldura latentă rezultată din evacuarea gazelor de ardere la o temperatură joasă este folosită pentru a acumula un plus de energie. Așa se explică de ce în descrierea acestor echipamente se specifică faptul că au un randament care depășește 100%. Chiar dacă o astfel de centrală este mai scumpă decât cele clasice, este foarte probabil ca banii investiți să fie recuperați încă din primele ierni de utilizare, datorită prețului mic al facturilor.

Instalare si utilizare

După cum se recomandă și în cazul altor centrale termice, instalarea centralelor Immergas se va face de către o firmă autorizată. În cazul în care apartamentul a fost încălzit centralizat, este nevoie de debranșarea de la compania de termoficare locală, de preferat pe perioada verii, din motive lesne de înțeles. În același timp se va proceda și la solicitarea avizului de racordare la rețeaua de gaze. Montajul se va face ținând cont de indicațiile producătorului și de normele în vigoare ISCIR, pentru a nu se pierde garanția. Acesta presupune amplasarea centralei pe perete, racordarea la circuitul de apă și gaz, la pompa de condens și la canalul de scurgere.

O dată cu centrala, în aceeași cameră se va amplasa și un detector de gaz, care să acționeze automat asupra robinetului de închidere, în caz de nevoie. În plus, se va proceda și la amplasarea unui termostat de ambient, acesta venind la pachet cu centrala. De asemenea, centrala în condensare Immergas va trebui să dispună și de o priză de aer, pentru pătrunderea aerului necesar arderii. Aceasta va fi poziționată în partea de jos a peretelui.

Punerea în funcțiune presupune, pe lângă montajul centralei, și diversele reglaje care sunt executate de specialiști. Verificarea periodică (VIP) ulterioară se va face din doi în doi ani, tot de către o firmă autorizată. Fără acestea, nu se vor putea executa nici controalele de la furnizorul de gaze, acesta putând proceda la sistarea gazelor. Utilizarea echipamentului se va face în acord cu specificațiile producătorului, pentru a nu exista probleme de funcționare.

Durata de viață si garanția

Durata de viață a acestor echipamente este unul dintre aspectele principale pentru care merită achiziționate. Dacă sunt întreținute corespunzător, conform indicațiilor producătorului, ele funcționează pentru o perioadă de până la 15 de ani sau chiar mai mult. Emisiile de noxe în acord cu standardele UE Directivele Uniunii Europene sunt clare în ceea ce privește emisiile de noxe: să fie cât mai mici pentru a nu afecta mediul înconjurător și a nu influența schimbările climatice. Din acest motiv, în 2015, UE a emis o directivă prin care obligă strict la comercializarea centralelor termice în condensare. Fiind concepută cu tehnologii de ultimă generație, centrala cu condensare Immergas se conformează acestor criterii și garantează emisii poluante deosebit de reduse.

Avantajele centralelor termice Immergas

Eficiența energetică, eficiența termică, consumul redus de combustibil și durata mare de viață sunt printre principalele avantaje oferite de aceste dispozitive. Pentru că folosesc o cantitate suplimentară de căldură echivalentă căldurii latente de condensare a vaporilor de apă din gazele de ardere, centralele cu condensare consumă cu până la 30% mai puțin gaz decât cele standard și au un randament mult mai ridicat. Ele pot fi conectate la o gamă largă de accesorii opționale pentru termoreglarea ambientală. În plus, sunt printre cele mai silențioase de pe piață.

Prin emisiile reduse de monoxid de carbon și de oxizi de azot, acestea sunt prietenoase cu mediul. De asemenea, sunt de preferat și pentru că au o durată de viață mai ridicată decât cele standard, dacă întreținerea se face conform cu indicațiile oferite de producător.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/