Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Belgia duce lipsa de mana de lucru in constructii

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
1978

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Desi deocamdata se prezinta bine, sectorul constructiilor din Belgia este nevoit sa faca fata unei noi probleme: lipsa de mana de lucru. "Estimam ca se vor crea 10.000 noi locuri de munca dar care nu se vor ocupa intrucat nu sunt candidati. Pentru acest lucru, lucram pe doua fronturi: contribuim cu mijloace financiare pentru formarea profesionala in domeniu si incercam sa oferim o imagine mai buna a sectorului in fata tinerilor", declara administratorul delegat al Confederatiei constructorilor...

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/