Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

BD Lemntech

BD Lemntech

Detalii

Adresa
Popesti Leordeni
Telefon
0733882164, 0721790564
Social links
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2204

Voteaza & Distribuie

Prezentare

BD Lemntech Popesti Leordeni

Activitatea pe care o detine compania, este aceea de prelucrare a lemnului, prin cele mai profesioniste procedee si cu cele mai performante echipamente, astfel incat calitatea produselor oferite sa fie cea mai buna. Pe langa calitatea exceptionala a produselor oferite, Bdlemntech.ro mai pune la dispozitia clientilor sai inca trei domenii, structurate sub forma unor site-uri, unde cei interesati vor avea posibilitatea de a descoperi alte procedee de prelucrare a lemnului, sub forma diferitor produse precum diferite placari din lemn sau diverse piese de mobilier si accesorii din lemn, de cea mai buna calitate.

Totodata, pe langa produsele din lemn puse la dispozitie de unul din domeniile firmei Bdlemntech.ro se mai numara si diverse produse din plastic, precum panouri decorative, de mobilier, standuri expozitionale, matrite, elemente decorative, casete volumetrice, sau din aluminiu, precum elemente de mobilier si de design interior si exterior, dar si gravuri si panouri usoare din aluminiu, gravate sau frezate.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro