Banca H este un obiect de design care se face remarcat in orice incapere

Banca H este un obiect de design care se face remarcat in orice incapere

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
1603

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Mobilierul inspirat de stilul industrial are puterea de a transforma orice spatiu intr-unul unic si original prin combinarea unor texturi diferite precum lemnul si metalul. Senzatia de brut si nefinisat, culorile sobre si masculine, alaturi de liniile curate, sunt caracteristici de baza ale acestui stil de mobilier.

Banca propusa de Metal Creativ combina inedit europrofilele, destinate de obicei constructiilor metalice masive, cu o scandura groasa de stejar, ale carei forme neregulate, create de natura, au fost pastrate intacte. Astfel fiecare banca creata este un produs unicat ideal pentru cei care prefera imperfectiunea naturii ca element de design.

Neregularitatile de fibra specifice stejarului dau un farmec aparte pieselor de mobilier gandite pentru spatiile contemporane, fiind des utilizate pentru amenajarea locuintelor si a birourilor, cat si pentru magazine, restaurante sau cafenele. Pentru crearea unor obiecte de design premium punem accent pe materialele de buna calitate si finisajele bine executate.

Banca H este un obiect de design care se face remarcat in orice incapere. Este o piesa de mobilier foarte usor de integrat. Poate fi amplasata individual, la intrarea intr-un spatiu, sau intr-un mix de doua banci H si o masa, aducand unui spatiu de dining un aspect rustic. O piesa unica, cu aer industrial, rezultata din combinatia metalului cu lemnul, poate deveni elementul de atractie al incaperii.

Despre Metal Creativ

Metal Creativ concepe si produce piese de design pentru case, restaurante, terase, baruri, orice spatiu care se vrea locuit de imaginatie. Ne place sa ne jucam cu metalul si sa cream mobilier cu un design unic. De abia asteptam sa raspundem provocarilor si curiozitatii voastre la office @ metal-creativ.ro

Filtre

Categorie articol: Mobila si accesorii