Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro

Balustrade din inox sau fier forjat

Detalii

Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
4696

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Parte componenta a unei scari, balustrada joaca un rol semnificativ intr-o casa. Dincolo de rolul protectiv - mai ales pentru copii si batrani - sta cel estetic. Balustradele sunt confectionate din fier forjat sau teava rectangulara de diverse grosimi, in functie de cerintele clientilor.

In primul rand, este necesar ca balustrada sa fie in acord cu celelalte componente ale scarii (trepte si contratrepte), apoi cu pardoseala, mobilierul si nu numai.

In ceea ce priveste materialul folosit, va prezentam cateva detalii despre fiecare tip de balustrada - inox, pentru ca alegerea sa fie mai usor de facut.

Inoxul este rezistent in timp, nu isi modifica aspectul, nu face necesara revopsirea.

Dante Construct Group va recomanda balustradele din inox pentru casele amenajate in stil modern.

In fuctie de designul interior sau designul exterior al casei Dumneavoastra, se poate opta pentru alegerea de balustrade din inox in 2 variante:

- balustrade din inox lucios (inoxul lucios este usor de intretinut si confera un aspect elegant casei)

- balustrade din inox satinat(inoxul satinat confera o eleganta deosebita, fiind insa mai pretentios deoarece prin porii acestuia patrunde mai repede murdaria, deci alegerea unei balustrade din inox satinat presupune un timp mai indelungat alocat intretinerii ei)

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro