Baibia Kind

Baibia Kind

Detalii

Adresa
Ploiesti, Strada Poligonului, nr. 9
Telefon
0244598445, 0743224242
Fax
0244598445
Categorie
Firme mobila/accesorii
Modificat
acum 5 luni si 3 zile
Vizualizari
1723

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Baibia Kind Ploiesti

De peste 10 ani Baibia KIND a furnizat solutii complete de mobilare a magazinelor, rafturi pentru magazine si accesorii pentru rafturi, precum si mobilier pentru birouri si vestiare (fisete metalice, dulapuri vestiar, clasificatoare), rafturi pentru greutati mici, rafturi pentru arhive si rafturi pentru depozite, mobilier pentru spatii industriale.

Intotdeauna constienti de cerintele pietei si de continua evolutie a tehnologiei, am incercat sa fim pregatiti pentru orice provocare, functionalitatea si eficienta produselor noastre fiind de maxima importanta.
Datorita eforturilor cumulate dintre echipa noastra de profesionisti si cea a clientilor nostri am reusit sa gasim intotdeauna solutii care sa satisfaca cele mai pretentioase cerinte ale acestora, comunicarea fiind lucrul esential intr-un parteneriat eficient.

O structura organizatorica flexibila si profesionista, personal motivat si de inalta calificare, atentia sporita pentru detaliu constituie baza succesului firmei noastre si exprima valorile pe care le pretuim.

Pentru a mentine la standarde inalte serviciile cu care sunt obisnuiti clientii nostri, colaboram cu renumiti producatori externi, cu care am stabilit in timp relatii excelente si de care suntem sustinuti in eforturile noastre.
Principalul nostru partener este firma Otto Kind, producator german de rafturi pentru magazine si mobila pentru spatii industriale, cu o experienta de peste 100 de ani in acest domeniu.