Axis

Axis

Detalii

Adresa
Sibiu, Strada Nicolae Iorga, nr. 70/1
Telefon
0269211181
Web
https://axis-sibiu.ro
Categorie
Decoratiuni
Modificat
acum 4 saptamani si 16 ore
Vizualizari
1625

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Axis Sibiu

AXIS Grup a fost fondata in anul 1994. Firma a avut la inceput drept principal obiect de activitate Arhitectura de interior "la cheie". A realizat amenajari complete pentru birouri, spatii comerciale, hoteluri, sali de sport, restaurante, locuinte, utilizand in acest scop cele mai moderne materiale de constructie si finisare.
Inca de la infiintarea sa in 1994, firma a cautat sa execute lucrari de exceptie, atat in ceea ce priveste arhitectura, cat si in realizarea practica a proiectelor. Aria de lucru s-a extins in mai multe zone ale tarii, astfel incat AXIS a devenit un nume recunoscut pentru calitatea serviciilor sale si a produselor din FIER FORJAT
Din 1998 s-a trecut la realizarea in atelierul propriu a grilajelor ornamentale si mobilierului din fier forjat in majoritate. Din iulie 2012, AXIS si-a continuat traditiile prin AXIS LAMINATE. In prezent, firma are ca obiect principal de activitate proiectarea si producerea de obiecte decorative din FIER FORJAT.

Aceasta activitate are trei domenii principale:

1. Dotari pentru constructii, comenzi unicate, constand in:
- elemente pentru imprejmuiri (porti, panouri de gard, etc.)
- copertine
- balustrade, parapeti
- scari
- firme
- panouri decorative

2. Mobiler si corpuri de iluminat

3. Obiecte decorative mici:
- sfesnice
- suporturi diverse
- obiecte decorative.

Toate produsele se executa dupa modele proprii, dar la cerere, se pot executa si modelele propuse de client. Produsele noastre fiind unicate si de serie mica, sunt excutate in mare parte manual, ceea ce confera un mare avantaj clientilor nostri, deoarece ne adaptam foarte usor dorintelor lor. Din aceasta cauza nu limitam cantitativ, in sens minim, comenzile.
Va prezentam unele din lucrarile realizate de noi. Prin aceasta va puteti face o imagine mai clara asupra firmei noastre si posibilitatilor de colaborare, in domeniul nostru principal de activitate: PROIECTAREA SI EXECUTAREA OBIECTELOR DIN FIER FORJAT, de mari si mici dimensiuni utilizabile aproape in toate domeniile de activitate ce se leaga de dotarea si decorarea constructiilor.

Filtre

Decoratiuni: Balustrade