Avis Instal

Avis Instal

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 5, Strada Calaretilor, nr. 18
Telefon
0722992444
Web
https://www.taierebeton.ro
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1059

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Avis Instal Bucuresti

Avis Instal este o companie cu capital privat romanesc, care activeaza din anul 2004 pe segmentul lucrarilor in constructii cu tehnica diamantata, avand cea mai buna dotare in acest domeniu (diamond contractor) din Romania, la nivelul firmelor de profil de top din Uniunea Europeana.

Activitatile principale pe care le executam sunt:
  • Taiere elemente de beton armat – cu disc diamantat sau fir diamantat – in pereti, plansee, stalpi si grinzi din beton armat. De asemenea, putem detecta pozitia armaturilor in elemente de beton armat.
  • Perforare (carotare) elemente de beton armat – pentru conducte sau cabluri de instalatii sanitare, electrice sau gaze, gauri pentru burlane de hote sau centrale, carotare in beton pentru probe;
  • Demolari controlate – executate cu ajutorul robotului pentru demolari Brokk 90, pistonul actionat hidraulic sau clestele de sfaramare pentru beton armat.
  • Dotarile de ultima generatie ne permit sa executam lucrari complexe, unele aparent imposibile cum ar fi perforari de lungimi si diametre foarte mari, demolari ale elementelor din beton armat sau zidarie in interiorul cladirilor fara vibratii sau zgomot.

Orar

Luni - Vineri: 8:30 - 17:30

Filtre

Servicii oferite: Amenajari exterioare, Reparatii stradale