Avego din Bacău, firmă de excavații și demolări recomandata

AVEGO din Bacău, firmă de excavații și demolări RECOMANDATĂ

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 2 saptamani
Vizualizari
1371

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Când ești pregătit să construiești o nouă clădire de cele mai multe ori va fi necesar să demolezi o clădire mai veche, fiindcă remodelarea sau repararea acesteia nu va face decât să îți risipească banii. Înainte să înceapă construcția efectivă, va trebui să angajezi o echipă de demolare. Există companii de construcții care oferă și servicii de demolări, dar cel mai bine este să apeleazi la o echipă specializată în acest segment de activitate, fiindcă procesul de demolare este destul de riscant, mai ales dacă clădirea se află în inima orașului.

AVEGO este o firmă din Bacău ce oferă servicii de demolări și excavații în toate domeniile de activitate, industriale sau rezidențiale. Compania investește permanent în oameni și în flota de utilaje din dorința de a oferi clienților servicii de cea mai bună calitate, la cele mai ridicate standarde în condiții de siguranță și profesionalism.

Activitatea firmei este structurată în 3 departamente:

1.Lucrări de demolare mecanizată

AVEGO execută lucrări de demolare mecanizată, cu respectarea normelor tehnologice în vigoare, utilizând utilaje și echipamente cu randament mare de lucru.

2.Lucrări de excavații și terasamente

AVEGO execută săpături-excavații fundații pentru blocuri/case/hale, amenajare și decolmatare iazuri/ canale, nivelare terenuri, compactare sol, taluzuri maluri și alte lucrări conexe.

3.Închiriere utilaje de construcții

AVEGO furnizează soluții complete de închiriere de utilaje pentru construcții în toată țara și consultanță cu privire la utilajele necesare în funcție de specificul fiecărei lucrări.

Compania îți oferă lucrarea la cheie, astfel încât în momentul în care i-ai contractat nu trebuie să îți faci calcule separate pentru achiziția de utilaje, combustibil și mâna de lucru, AVEGO se ocupă de toate aceste aspecte oferindu-ți servicii profesionale și un cost convenabil.

În momentul în care ai apelat la o firmă specializată pe demolari poți să fii sigur că treaba va fi efectuată cu riscuri minime implicate. O echipă de demolări are oameni bine antrenați și pregătiți cu procedurile corespunzătoare în demolarea oricărui tip de clădire. Procedura va fi în concordonață cu măsurile de siguranță impuse.

O companie specializată pe demolări, cum este AVEGO, se ocupă de toate aspectele necesare unei demolări cap-coadă. De la verificarea documentelor necesare pentru demolare, până la asigurarea unui mediu sigur și curățarea locului în care a fost executată demolarea.

Ai încredere că sarcina va fi dusă la capăt cu excelență. În momentul în care ai angajat o echipă de demolări, aceasta va avea toate licențele și asigurările necesare. Așa că în cazul nefericit în care se întâmplă vreun accident, nu trebuie să-ți faci griji că vei avea procese sau costuri adiționale.

Accesează www.avego.ro pentru a afla mai multe despre companie și serviciile oferite.