Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Avantajele tablei zincate cutate

Avantajele tablei zincate cutate

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
1802

Voteaza & Distribuie

Prezentare

H Metal comercializeaza tabla zincata cutata, pentru hale metalice, in foi de pana la 13 m. Datorita faptului ca puteti utiliza foaia de tabla intr-o singura bucata, obtineti o rigidizare a constructiei si un aspect estetic placut. Raportat la tabla standard existenta pe piata se elimina pierdeile in proportie de 20%.

Halele pe structura metalica pot avea destinatii diverse si acopera urmatoarele domenii:

- hale industriale (proiectate special sa indeplineasca toate cerintele specifice domeniului respectiv, oferind maximul de flexibilitate pentru toate activitatile necesare)
- hale comerciale
- hale agricole
- hale de depozitare
- hale de productie (permit un flux de lucru optim si iluminat natural optimizat).

De asemenea, alegereahalelor metalice ca solutie constructiva permite extinderea si crearea de spatii noi mult mai usor si rapid decat in cazul constructiilor de beton. Tabla zincata cutata utilizata pentru realizarea acestora este un material economic utilizat atat pentru constructia de acoperisuri cat si pentru fatade. Printre avantajele tablei cutate se numara: rezistenta, rigiditatea constructiei si consumul economic.

Acest tip de tabla este o solutie estetica si elegant, cu diverse destinatii industriale si civile. Permite asamblarea usoara, existand metode de imbinare si montaj bine puse la punct. Necesita un minim de instrumente pentru instalare si manopera nu necesita o calificare deosebita.

Tabla zincata cutata este livrata la locul constructiei avand dimensiunile cerute de dumneavoastra (lungimi cuprinse intre 1000 – 13000 mm, cu latimea utila de 1050 mm). Astfel se elimina pierderea de material, iar montajul se face rapid si usor. Acoperirerea cu zinc actioneaza ca o bariera de sacrificiu, protejand metalul de baza (otelul) aflat sub stratul de zinc.

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Filtre

Categorie articol: Diverse

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro