Avantajele monitorizarii prin GPS pentru industria constructiilor

Avantajele monitorizarii prin GPS pentru industria constructiilor

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
43

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Tehnologia GPS are o gama larga de aplicatii si poate oferi sprijin proprietarilor de afaceri din industria constructiilor si operatorilor de flote, care au multe de gestionat atunci cand isi doresc succesul. Siguranta, fiabilitatea si acuratetea sunt toate componentele esentiale ale profitabilitatii. Supravegherea angajatilor, determinarea programelor si rutelor pentru a maximiza eficienta si a minimiza costurile cu combustibilul, alocarea resurselor, prevenirea si raspunsul la furtul de echipamente sunt toate partile zilnice ale muncii. Implementarea unui sistem de monitorizare flota auto prin gps in industria constructiilor poate simplifica aceste sarcini si va poate creste profitul.

Cum imbunatateste un sistem de monitorizare GPS siguranta in constructii?


În fiecare zi, angajatii din industria constructiilor sunt responsabili cu mutarea si operarea utilajelor grele, facand munca pe santiere printre cele mai periculoase din tara. Din pacate, in timp ce timpul a trecut, proiectele din domeniul constructiilor raman periculoase pentru cei din industrie. Este la fel de important ca acesti profesionisti sa-si conduca camioanele cu atentie si la limita de viteza.

Urmarirea prin GPS poate ajuta proprietarii si managerii sa-si protejeze reputatia afacerii, permitandu-le sa supravegheze de la distanta comportamente precum viteza, schimbarile bruste de banda, sau franarea puternica. Integrarea camerelor de bord orientate catre sofer si a inteligentei artificiale poate imbunatati aceasta monitorizare si poate ajuta soferii sa recunoasca si sa corecteze conducerea periculoasa. Daca apare un accident sau alt incident de siguranta, in ciuda tuturor eforturilor pentru siguranta, urmarirea prin GPS poate oferi avocatilor dovezi bazate pe date care pot preveni sau rezolva un proces potential devastator.

Poate sistemul de monitorizare GPS sa sprijine intretinerea vehiculelor pentru flotele de constructii?

De asemenea, GPS-ul poate ajuta managerii sa tina inregistrari precise ale kilometrajului fiecarui vehicul, oferind informatiile necesare pentru a urmari nevoile de intretinere, cum ar fi rotatia anvelopelor, schimbarea uleiului si multe altele, asigurandu-se ca fiecare camion din flota este in cea mai buna stare posibila. Urmarirea GPS in constructii poate alerta proprietarii si managerii cu privire la nevoile programate de intretinere, facilitand ingrijirea preventiva care mentine vehiculele in conditii optime de functionare. Aici https://cargotrack.ro/sisteme-software-gps aveti posibilitatea sa aflati mai multe informatii despre aplicatiile care permit monitorizarea si controlul flotelor in timp real.

GPS-ul imbunatateste fiabilitatea in construtii?


Pe vremuri, daca muncitorii din constructii nu se aflau pe santier asa cum s-a anticipat, un proprietar sau un manager se putea astepta la un telefon de la un client suparat.Acum, clientii nemultumiti au mai multe sanse sa-si duca frustrarea pe internet, unde ar putea lasa o recenzie negativa pe retelele sociale. Clientii din constructii trebuie sa aiba incredere ca lucratorii pe care ii asteapta vor fi pe santier conform programului.Cea mai buna modalitate de a indeplini aceasta promisiune este urmarirea prin GPS.

Cu un sistem de monitorizare GPS, managerii de flote isi pot ajuta echipa sa planifice o ruta catre santier si sa evite traficul sau alte intarzieri neasteptate. De asemenea, un sistem de monitorizare GPS poate creste fiabilitatea, asigurandu-se ca personalul este constient de faptul ca managerii stiu cum isi petrec timpul. Pauzele lungi la benzinarie, sau pranzurile prelungite in timp ce camionul functioneaza la ralanti nu vor mai trece neobservate.

Este posibil sa economisesti bani cu sistemele de monitorizare prin GPS?


Implementarea urmaririi GPS intr-o flota de constructii va necesita o cheltuiala initiala, dar proprietarii de afaceri se pot astepta sa recupereze acea investitie relativ rapid.Cum?Nu numai ca rutele planificate cu atentie vor reduce consumul de combustibil si vor reduce timpul de inactivitate, dar urmarirea prin GPS poate reduce pierderile cauzate de furt.

Daca doriti sa aflati mai multe despre modul in care sistemele de monitorizare prin GPS pot ajuta la imbunatatirea sigurantei, la cresterea productivitatii si la reducerea costurilor pentru afacerile din domeniul contructiilor, luati legetura cu unul dintre consilierii CargoTrack.