Automatizari de porti

Detalii

Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
2661

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Automatizarea portilor este o modalitate de a te simti confortabil indiferent de anotimp sau capriciile vremii, pentru ca nu vei mai fi nevoit sa iesi din masina pentru a intra in curte ci poarta se va deschide la o simpla atingere de buton.

Noi iti oferim un sistem de automatizari porti silentios si fiabil, rezistent in timp si care nu necesita intretineri suplimentare, la un pret accesibil care reflecta calitatea produselor noastre.

Totodata, echipa noastra se ocupa si de transportul si montajul dispozitivului, astfel incat acesta sa fie montat corect pentru o functionare corespunzatoare si de durata.

Actiunea de automatizari porti culisante si automatizari porti batante implica montarea unui dispozitiv care raspunde la o simpla apasare buton, iar in cazul penelor de curent aveti la dispozitie si o cheie pentru o deschidere manuala a portilor.

Compania Kondor Invest a luat nastere in anul 2003 si s-a impus cu repeziciune pe piata de profil datorita calitatii produselor si a profesionalismului de care au dat dovada in tot acest timp.

Pentru comenzi si detalii suplimentare accesati site-ul nostru www.scharx.ro si la numerele de telefon 0757 082 717 (non-stop), 0757 082 700 (non-stop), 0374.048.799