Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Astra Roger

Astra Roger

Detalii

Adresa
Pantelimon, Bulevardul Biruintei, nr. 253-257
Telefon
0213527755, 0770494160
Fax
0213527756
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1861

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Astra Roger Pantelimon

Produsele Astra Roger conving prin formele si impartirile atractive dar si prin termoizolare, izolare fonica excelenta si securitate. Ferestrele sau usile din PVC, aluminiu sau alu-lemn cu geam termopan fac posibil confortul interior al locuintei precum si arhitectura plina de stil a fatadei.

Alegerile noastre in ceea ce priveste formele, culorile si decorurile confera fiecarei fatade un caracter distinct. Formele versatile, paleta larga de culori, functionalitatea perfecta a termopanelor - sunt cateva din principiile care ne conduc, in ceea ce priveste designul ferestrelor si usilor PVC cu geam termopan pentru case si birouri.

Dar nu uitam nici de calitate si confortul maxim pe care tamplaria PVC sau aluminiu, aluminiu lemn trebuie sa il ofere. Sistemul FereAstra Roger indeplineste standardele maxime in domeniu, de la ferestre, la accesorii. Sistemele de tamplarie PVC cu geam TERMOPAN oferite de Astra Roger va ofera cea mai mare libertate in alegerea dumneavoastra.

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro