Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Aston

Aston

Detalii

Adresa
Bucuresti, Soseaua Pipera, nr. 55 C
Telefon
0212241050, 0728231200
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1621

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Aston Bucuresti

Aston este o companie specializata in solutii si sisteme de climatizare. Dorintele clientilor nostri sunt centrul de interes al afacerii noastre. Prin clienti, intelegem atat consumatorii finali, cat si dealerii, arhitectii si constructorii care includ echipamentele noastre de climatizare in planurile lor de constructii.

Pentru a satisface nevoile tuturor grupurilor tinta, ne bazam pe calitatea superioara a produselor noastre, pe un service competent, dar mai ales pe relatia puternica de parteneriat cu distribuitorii nostri. Axarea activitatii pe satisfacerea clientului constituie cea mai buna promovare pentru solutiile si echipamentele furnizate de Aston si distribuitorii sai.

Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro