Asfaltare curte sau parcare - solutii premium la preturi mici, de la Gama Admin Construct

Asfaltare curte sau parcare - solutii premium la preturi mici, de la Gama Admin Construct

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
873

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cand dezvolti un proiect de amenajare curte sau / si parcare in scop personal sau pentru o companie pe care o reprezinti, este important sa alegi cu mare atentie partenerul specializat care sa se ocupe de toate aspectele necesare. Cei de la Gama Admin Construct, cu un portofoliul amplu de proiecte de diverse tipuri, pentru firme, persoane fizice si chiar companii publice, detin know-how, au echipa proprie de specialisti cu experienta relevanta si pot folosi chiar utilaje de constructii si echipamente din flota proprie.

Asfaltari curti, asfaltari parcari pot fi necesare pentru spatii logistice (hale de depozitare sau de productie), spatii comerciale, cladiri de birouri, zone comerciale sau spatii rezistentiale. In orice situatie, cei de la Gama Admin Construct actioneaza profesionist, in beneficiul real al clientului, conform contractului incheiat. Astfel, se respecta atat procedura de lucru - se pune mereu accent pe calitate! - cat si termenul de executie. Totul fara compromis, solutii premium la preturi avantajoase.

"Cu un apetit puternic pentru perfomanta si calitate, compania este formata dintr-o echipa de peste 100 de specialisti in constructii. Ca business de familie, nu livram doar constructii, ci si eficienta si valoarea lucrului bine facut. Prioritatea noastra este livrarea proiectelor de top la timp si incadrandu-ne in buget, avand la baza trei principii-cheie: pasiunea, experienta si ambitia de a performa", spun cei de la Gama Admin Construct.

Firma mai sus mentionata nu doar ca este certificata pentru calitate, dar respecta cele mai exigente standarde in materie de proceduri de lucru si eficienta in executia lucrarilor de contructii si amenajari. Perfectionarea continua a sistemului de management al calitatii este garantata conform cu cerintele standardului ISO 9001, ISO 14001 si Legii 10/1995. Totul conduce la cresterea performantelor, a calitatii serviciilor si a credibilitatii firmei. Vorbim despre o companie cu o reputatie impecabila, dovada fiind inclusiv scrisori de recomandare obtinute in urma finalizarii cu succes ale unor proiecte ample.

Firma are capacitatea de a sustine lucrari de constructii, amenajari si reabilitari de orice dimensiuni, de la cele mici, la cele de anvergura - inclusiv constructie drumuri publice, reparatii carosabil si trotuare, extindere si reabilitare retele de apa si canalizare, bransamente de canal si alimentare cu apa, extindere si reabilitare retele de gaz etc. Evident, o astfel de firma are toate avantajele pentru a putea derula cu succes inclusiv lucrari de asfaltare curte sau asfaltare parcare.

Cei de la Gama Admin Construct ofera pe piata de constructii chiar si servicii de inchiriere de utilaje, echipamente de lucru, camioane si camionete. Mai mult decat atat, se pot asigura chiar servicii de deszapezire, pe timp de iarna, tot cu utilajele din parcul propriu de vehicule si echipamente de specialitate. Cu o astfel de flota, orice proiect poate fi realizat rapid, in cele mai bune conditii de calitate.

Informatii complete despre serviciile oferite de Gama Admin Construct pot fi consultate pe website-ul gama-admin.ro. Se pot gasi inclusiv detalii cu privire la proiecte executate, detalii utilaje de inchiriat si alte informatii utile, precum si date de contact pentru a intra in legatura cu reprezentantii companiei. Sediul firmei este in Bucuresti, Str. Prel. Ghencea, Nr. 147K Sector 6, insa serviciile de constructii se pot presta oriunde in tara, in functie de nevoile clientului.

Informatii de contact si la office @ gama-admin.ro, tel 0723 567 941 si 0723 507 592.