Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Art Glass Denisa 2000

Art Glass Denisa 2000

Detalii

Adresa
Chitila, Strada Fortului, nr. 15
Telefon
0740059503
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1534

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Art Glass Denisa 2000 Chitila

Noi suntem Art Glass Denisa 2000 SRL, o firma ce se ocupa cu decoratiuni interioare avand ca materiale de baza, dupa cum o spune si numele nostru, sticla si frumosul. Produsele pe care care le avem in portofoliu sunt: usi, balustrade, placari, pardoseli si pereti din sticla, vitralii decorative, oglinzi si cabine de dus la comanda. Avand posibilitatea de a le produce, transporta si monta, va putem spune ca am executat o multime de lucrari pentru clienti destul de importanti. Cine sunt acestia? Printre altii, Piscine Laghetto, Regina Maria, Regata, Medicover, Ikea, Antena Group, Tucano Coffee, Carphatia Piscine si Hello Holidays.

Ce trebuie sa mai stiti despre noi este ca lucrul esential care sta la baza a ceea ce facem si in care credem cel mai tare este calitatea produselor noastre si promtitudinea actiunilor noastre si ca oriunde ne-am duce sa executam o lucrare, o vom face ca si cum am face-o pentru noi si pentru familiile noastre. Cu grija si cu atentia cu care am face-o la noi acasa. Aceasta este promisiunea pe care o facem fata de oricine va apela la noi. Promisiunea care vrem sa se ascunda sub numele de Art Glass Denisa 2000.

Filtre

Tip: Sticla / oglinzi, Usi

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro