Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

ART Engineering

ART Engineering

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Strada Popa Soare, nr. 56
Telefon
0212112818, 0212115215
Fax
0212112818
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
4141

Voteaza & Distribuie

Prezentare

ART Engineering Bucuresti

ART Engineering este o firma relativ noua dar echipa sa activeaza pe piata constructiilor inca din anul 1996, echipa remarcata ca o prezenta constanta si dinamica pe aceasta piata, unde a activat sub cateva denumiri si structuri organizatorice care, la momentul respectiv, reflectau cel mai bine capacitatea de adaptare contiuna la nevoile clientilor nostri.

Definitivarea identitatii companiei s-a produs pe fondul unei evolutii continue, concretizate atat prin dezvoltarea bazei materiale dar mai ales a echipei, a carei forta numerica a crescut deopotriva cu experienta, flexibilitatea si complexitatea serviciilor oferite.

Debutand ca firma de finisaje de inalta calitate, echipa noastra a avut in perioada 1996 – 2000 mai multe realizari importante din domeniu:
- amenajari de magazine pe Calea Victoriei
- extinderi, amenajari si finisaje la sediul PRO TV, si in alte locatii Media Pro
- finisaje si amenajari la sediul central ING Barings precum si constructii de noi filiale in tara, pentru acelasi prestigios client.

Incepand cu decembrie 2000, echipa noastra, continuandu-si misiunea de a asigura clientilor stabilitate si servicii de calitate, s-a alaturat efortului grupului GFS Romania, contribuind major la proiectarea, construirea si dezvoltarea primului lant de supermarketuri100% romanesc: Univers’All.

Numele ART Engineering, pe care firma noastra l-a adoptat cu inceputul anului 2005, marcheaza atingerea unui prag de maturitate materializat in consolidarea propriei identitati prin clarificarea obiectivelor dar si a mijloacelor de atingere a lor.

In 2007 prin implementarea ‘PRIMAVERA’, sistem ce faciliteaza conducerea proiectelor de anvergura prin furnizarea de grafice, sabloane de proiect si formate prestabilite de rapoarte si prin certificarea de catre BUREAU VERITAS a aplicarii standardului ISO 9001:2000, ART Engineering si-a desavarsit procesul de maturizare.

In decembrie 2008, odata cu finalizarea ‘Proiectului Radiocom’ din Bucuresti, Sos Oltenitei nr 103, un proiect frumos ce constituie o carte de vizita, firma noastra a demonstrat inca odata ca se inscrie intre firmele de top din domeniul constructiilor.

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro