ARMURA – garduri din plasă de calitate şi moduri de utilizare

ARMURA – garduri din plasă de calitate şi moduri de utilizare

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 2 saptamani
Vizualizari
2660

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Gardurile din plasă sudată sau împletită sunt cele mai fundamentale tipuri de împrejmuiri. Pot fi realizate fie din oţel galvanizat, fie din oţel inoxidabil. Gardurile din plasă au o mulţime de utilizări ce servesc scopuri rezidenţiale, cât şi industriale. De-a lungul anilor, şi gardurile din panouri bordurate au crescut în popularitate.

ARMURA este o companie tânără, ce activează pe piaţa locală de profil din Suceava în domeniul prelucrării oţelului în diverse forme. Compania pune la dispoziţie pe piaţă următoarele categorii de produse din oţel:
  • Plasă sudată pentru beton;
  • Plasă împletită pentru gard;
  • Panouri bordurate zincate de gard;
  • Şipcă metalică de gard Omega;
  • Stâlpi gard Star şi Clip;
  • Profile metalice pentru gips-carton;
  • Profile C şi Z pentru hale industriale.

Produsele acestora sunt de calitate şi vin la preţuri de producător, firma oferind şi consultanţă de specialitate, transport la domiciliu sau pe şantier, dar şi garanţie extinsă de până la 10 ani. Dacă încă nu te-ai convins cât sunt de utile panourile din plasă, îţi prezentăm 5 dintre cele mai bune utilizări ale panourilor din plasă:

1. Împrejmuirea căilor ferate şi a autostrăzilor

Gardurile din plasă sunt de asemenea folosite în aplicaţii industriale. Una dintre principalele utilizări ale acestui tip de garduri este pentru împrejmuirea autostrăzilor şi a căilor ferate. Se foloseşte acest tip de grad pentru securitatea autostrăzilor şi a căilor ferate. Se încearcă prevenirea animalelor şi oamenilor din încercarea de a trece peste liniile ferate sau pe autostradă.De asemenea se mai foloseşte acest tip de gard pentru prevenirea şi minimizarea pagubelor pe şine.

2. Protecţia geamurilor

Acest tip de plasă poate fi folosit ca şi alternativă pentru protecţia geamurilor. La fel ca şi gardurile de securitate, plasa oferă o opţiune durabilă pentru ferestre. Acestea se folosesc la structuri sau clădiri care necesită o măsură în plus de securitate. Hambare, facilităţi de stocare şi depozitele folosesc de cele mai multe ori garduri din sârmă şi protecţie la geamuri din sârmă. Această modalitate de protecţie previne străinii din intrarea în perimetrul facilităţii şi în facilitate pe ferestre.

3. Împrejmuirea grădinii

Gardurile din plasă pot fi folosite şi pentru împrejmuirea grădinii. Pot fi folosite pentru împrejmuirea întregii zone de grădină sau pot fi instalate doar în anumite zone din grădină. Gardurile din plasă pentru grădină adaugă de asemenea un anumit aspect grădinii tale întrucât pot fi vopsite în diferite culori. Acest tip de împrejmuire este folosită ca şi alternativă la sârme pentru plantele căţărătoare. Sunt mai durabile şi pot să suporte greutatea acestor tipuri de plante fără nevoia de reparaţii constante.

4. Împrejmuirea animalelor

Un alt mod de utilizare comun al gardurilor din plasă este împrejmuirea animalelor. Întrucât acest tip de gard vine în diferite dimensiuni, poţi alege tipul de plasă care să se potrivească cu tipul de animal pe care doreşti să-l îngrădeşti. Acest tip de gard este folosit pentru găini, iepuri, dar şi cai spre exemplu. Întrucât gardurile din plasă nu au margini ascuţite, sunt de asemenea sigure pentru animale.

5. Garduri de securitate

Una dintre principalele utilizări ale gardurilor din plasă este soluţia în problema securităţii. Acest tip de gard este de multe ori folosit pentru garduri de securitate sau perete de perimetru. Pot fi folosite pentru scopuri industriale, comerciale sau rezidenţiale. Majoritatea caselor folosesc acest tip de gard pentru a-şi securiza zona, dar şi pentru a adăuga un aspect estetic îmbunătăţit gardurilor din exterior.