Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Apartamente noi in Timisoara

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
3485

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ansamblul Nora Residence din Timisoara a fost demarat ca si proiect in anul 2011, din dorinta de a oferii timisorenilor altceva decat ofertele imobiliar la apartamente noi cu 2 camere si 3 camere.

Astfel, Nora Residence este o constructie, unde calitatea si tehnologia se regasesc de la concept pana la executie, fiind livrat "LA CHEIE" din toate punctele de vedere: nu doar locuinte, ci si cai de acces asfaltate, trotuare, iluminat stradal, spatii verzi si in special utilitati functionale 100% in momentul mutarii.

Construit in apropierea strazii Mures, Nora Residence are o localizare de invidiat: la doar 5 minute de Penny Market, BILLA si de mijloacele de transport in comun (trolebuzul 15, 19 si 16), la 10 minute de LIDL si stadionul Dan Paltinisan. Accesul in cartier este asfaltat si se realizeaza direct de pe strada Mures, inainte de Hotel Alexandra venind de pe Calea Martirilor.

Filtre

Categorie articol: Diverse

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro