Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Apartament cu 4 camere in oras sau casa la periferia capitalei?

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
205

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Multi bucuresteni care au nevoie de mai mult spatiu oscileaza intre aceste doua variante. Ce stil de viata ti se potriveste mai bine? Vrei sa locuiesti intr-un apartament 4 camere Bucuresti sau intr-o casa aflata la periferie?

Ce avantaje ai cand locuiesti intr-un apartament 4 camere Bucuresti


Cu cat este mai mare locuinta, cu atat va bucurati de mai mult confort. Intr-un apartament spatios, de 4 camere, fiecare membru al familiei are propria sa zona de dormit si unde sa isi petreaca timpul liber, fara a deranja pe ceilalti. Daca vrei, iti poti instala un birou pentru a munci de acasa sau sa iti practici hobby-urile preferate. Va viziteaza des rudele sau prietenii? Este suficient spatiu si pentru ei, daca locuiesti intr-un apartament 4 camere Bucuresti. Nu trebuie sa intinzi sau sa umfli saltele direct pe podea – intr-un apartament mare ai destule dormitoare, si implicit paturi, chiar si pentru oaspeti.

Intr-un apartament spatios, nu duci lipsa de spatii de depozitare. Astfel, lucrurile personale, cele necesare in bucatarie si alimentele au locul lor bine stabilit. Asadar, te bucuri de o o gospodarie ordonata si curata. Apoi, intr-un apartament 4 camere Bucuresti, esti aproape de toate facilitatile si serviciile de care ai nevoie: scoala, serviciu, spital si magazine. Pentru ca esti in oras, te afli in apropierea statiilor de metrou si RATB si esti relativ aproape de punctele tale de interes – ceea ce nu este mereu valabil cand locuiesti la periferia Bucurestiului.

Cand sa alegi o casa la periferia capitalei in detrimentul unui apartament cu 4 camere


Cu sau fara etaj, casa de la periferia Bucurestiului sau chiar din zonele limitrofe ofera un plus de confort si intimitate. Esti aproape de natura si, conform statisticilor, mai fericit decat daca ai locui intr-un apartament. In plus, ai mult mai mult spatiu la dispozitie – spatiu pentru depozitare, spatiu pentru fiecare membru al familiei, spatiu pentru oaspeti si chiar pentru biroul de acasa. Daca iei o casa in detrimentul unui apartament 4 camere Bucuresti, poti sa iti parchezi masina in garaj sau in fata portii. La casa de la periferia capitalei, nu ai grija unui loc de parcare daca te intorci prea tarziu acasa.

Iti plac petrecerile in aer liber, cu prietenii adunati in jurul unui gratar preparat in curte? In acest caz, trebuie sa locuiesti la casa, nu intr-un apartament 4 camere Bucuresti. Dar trebuie sa fii constient si de dezavantajele traiului la casa. Nu de putine ori, oamenii care s-au mutat de la apartament la casa au preferat sa se intoarca la apartament. De ce? La casa, costurile de intretinere sunt mai mari si petreci mai mult timp in trafic, mai ales daca vrei sa ajungi in capatul opus al capitalei. Daca nu locuiesti in apropierea rudelor sau prietenilor, te poti simti oarecum izolat. In cazul in care iti place sa calatoresti des, trebuie sa ai in vedere pe cineva care sa aiba grija de casa si curte.

Daca nu ai un stil de viata dinamic si apreciezi linistea si rutina, traiul la casa este pentru tine. Dar daca vrei sa fii aproape de punctele tale de interes, sa ai mai multa libertate de miscare si sa ai facturi decente la intretinere, orienteaza-te catre un apartament 4 camere Bucuresti.

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro