Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Amenzi de 9.000 RON pentru incalcarea disciplinei in constructii, in Sectorul 6

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
5849

Voteaza & Distribuie

Prezentare

In ultimele doua saptamani, inspectorii Serviciului Disciplina in Constructii, din cadrul Primariei Sectorului 6, au aplicat o serie de amenzi contraventionale pentru incalcarea prevederilor legii privind autorizarea executarii lucrarilor de construire.

Astfel, inspectorii Primariei l-au sanctionat cu o amenda contraventionala, in valoare de 1.000 RON, pe proprietarul unui apartament din blocul OS 2, din Drumul Taberei nr. 46, care isi schimbase destinatia camerelor din apartament si efectuase modificari interioare, fara acordul Primariei.

O alta amenda contraventionala, in valoare de 3.000 RON, a fost aplicata unui proprietar din blocul 103 C din Bulevardul Ceahlau nr. 20, pentru neprezentarea documentatiei solicitate de inspectorii Primariei si pentru impiedicarea executarii controlului.

Cu suma de 5.000 RON a fost amendat un proprietar din blocul O 13, Str. Cernisoara nr. 45 care, desi fusese somat sa se prezinte la sediul Primariei Sectorului 6 cu documentatia solicitata, nu a facut-o. Primaria Sectorului 6 reaminteste ca orice modificare interioara in apartamente se poate executa legal numai dupa obtinerea autorizatiei de construire.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro